Üçlü operasyonda üç tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Üçlü operasyonda üç tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 01:00

Başkent’te otomobil ve iş yerlerinde meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin yapılan 3 operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Altın, vep telefonu ve madeni yağ hırsızlıklarına karıştıkları belirlenen 3 kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 8 Aralık 2016'da Sincan Atatürk Mahallesi Lale Caddesi ile Meltem Sokak kavşağında bir otomobilden çalınan 150 bin lira değerindeki altınların Kırıkkale'deki kuyumcuda olduğunu belirledi. Ekipler, Aykut D., E.Y., O.K. ve Y.T.'yi yakaladı. Aykut D. tutuklandı, O.K. ve Y.T. ise serbest bırakıldı. Anafartalar Caddesi'nde üzerinden Ayhan B.'ye ait sahte kimlik çıkan ve gerçek isminin Erol U. olduğu belirlenen kişi, telefon hırsızlığı yaptığını, çaldığı cihazları Volkan Y.'ye sattığını itiraf etti. Y.’nin sattığı 90 cep telefonu, bir dizüstü ve 3 tablet bilgisayara el konuldu. 17 suçtan kaydı olan, 6 suçtan aranan, 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Erol U., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Haberin Devamı

OSTİM’DEN YAĞ ÇALDI

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kiraladığı araçlarla Yenimahalle Ostim ve İvedik Sanayi sitelerindeki iş yerleri ve otomobillerden hırsızlık yaptığı iddia edilen Orhan P.’yi Akyurt’ta yakaladı. 8 hırsızlık olayına karıştığı belirlenen zanlının, Ostim ve İvedik Sanayi bölgesindeki iş yerlerinin kapı kilitlerini kırarak madeni yağ ve araç yedek parçaları ile park halindeki araçların akü ve radyatörlerini çaldığı tespit edildi. Zanlının iş yeri ve araç sahiplerini 185 bin 800 lira zarara uğrattığı, çaldığı malzemeleri M.B. ve E.Y.'ye değerinin altında sattığı öne sürüldü. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.B. ve E.Y. serbest bırakılırken, Orhan P. ise tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!