‘36 puan ligde tutar’

Güncelleme Tarihi:

‘36 puan ligde tutar’
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 14:10

24 saatini tesislerde geçirmeye çalıştığını belirten genç teknik adam, “Başkan Cavcav güvenerek bana bu görevi verdi ben de kulübü en iyi yerlere getirmek için çalışıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, genç bir teknik adam olduğunu ve Süper Lig’de ilk kez görev aldığını hatırlatıp, “24 saatimi tesislerde geçirmeye çalışıyorum. Gençlerbirliği’ni iyi yerlere getirmek için ekibimle birlikte çaba harcıyorum” diye konuştu. Sözleşme yaparken, Başkan İlhan Cavcav’ın moralinin bozuk olduğunu görünce çok üzüldüğünü dile getiren Üzülmez, şöyle konuştu:
“Güvenerek bana bu görevi verdi. Benimle ilgili ‘deneyimi olmayan teknik adam’ yorumları yapıldı. Kabul etmiyorum, bende deneyim var. Bana güvenen başkanım ve camia için yapmam gerekenler var. O da Gençlerbirliği’ni en iyi yerler getirmek.”
İbrahim Üzülmez, Ankara’ya geldikten sonra henüz eve çıkmadığını, Gençlerbirliği’ni layık olduğu yere getirene kadar da tesislerde kalacağını dile getirdi. Hedefleri, prensipleri ve karakterinin ilerlemesini sağladığını ifade eden Üzülmez, “Bu camiayı iyi yerlere getirdiğim zaman eve çıkarız. Her şeyimle odaklandım. Gençlerbirliği takımını, camiasını en iyi yerler getirmek için varımı yoğumu harcıyorum. Onun için şu an eve çıkmadım, ilerleyen dönemlerde ne olur bilinmez tabi” şeklinde görüşlerini aktardı.

Haberin Devamı

TEK ÇANTAYLA GELDİM

Gençlerbirliği’nin çok sık teknik direktör değiştirdiğine dair arkadaşlarının kendisini uyardığını dile getiren İbrahim Üzülmez, “(Fazla bavul götürme, sen de gidebilirsin) dediler. Ben de bir çantayla geldim” diye konuştu.
Temiz duygularla, iyi niyetle mücadele edildiği zaman karşılığının da alındığını vurgulayan Üzülmez, “Çok fazla kıyafet yani 2-3 bavul getirmedim. Tek çanta getirdim, ‘kazandıkça getiririz’ dedim. O bir kazak 3-4 tane kazağa çıktı. Bu camiayı gerçekten çok seviyorum, bu camiada görev aldığımdan beri gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

ZOR BİR SERİ VAR

Üzülmez, Süper Lig’de kalmak için 36 puanın yeterli olabileceğini savunup, şöyle tamamladı.
“Akhisar Belediyespor, Kayserispor ve Galatasaray maçlarımız var ve hepsi de zor geçecek. İyi hazırlanıp, iyi mücadele edip, bu karşılaşmalardan iyi sonuçlarla ayrılacağımıza inanıyorum. Yakaladığımız çıkış “çalışmak, disiplin, iş ahlakı ve oyuncuların öz güveninin yerine gelmesiyle ilgili. Yıllarca Süper Lig’de oynamış, Beşiktaş’ta kaptanlık yapmış bir isim olarak futbolcularıma ‘eğer gardınız düşürse, ciddiyeti biraz bozarsanız, disiplinden biraz uzaklaşırsanız o zaman hüsrana uğrarsınız’ diyorum. Hepimizin üstüne düşen görevler var. İnşallah onları da başaracağız çünkü o karakterde bir oyuncu grubuna sahibim. Bu köprünün altından çok sular akar. Gereken neyse yapmaya çalışacağız, motivasyonumuzu düşürmeden, ciddiyetimizden uzaklaşmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Alttaki takımlar da emek veriyor, mücadele ediyor. Onların da kurtulmak için çabaladığını görüyoruz, teslim olmuyorlar. Bu yarışın sezonun son 3-4 haftasına kadar süreceğini düşünüyorum. Hesaplamalarımıza göre 36 puanın ligde kalmaya yeterli olacağına inanıyorum.”

BAKMADAN GEÇME!