35 milyon euro uçtu gitti

Güncelleme Tarihi:

35 milyon euro uçtu gitti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 00:25

26 futbolcu transferine müthiş bir servet harcayan Trabzon, lig ve kupadaki hüsrandan sonra Napoli yenilgisiyle UEFA Avrupa Ligi’nde de hedefsiz kaldı.

Haberin Devamı

Sezona Halilhodzic yönetiminde transfer fırtınası ile başlayan Trabzonspor'a hüsran erken geldi. 26 yeni oyuncuyla ve büyük umutlarla kurulan 'Rüya Takım' sezon bitimine 3 ay kala hedefsiz kaldı. Transfere harcanan 35 milyon Euro ve verilen onca emek boşa gitti.
Oysa ligin 10. haftasında senaryo bu kadar kötü değildi. Teknik direktör değişimine giden bordo mavililerde Ersun Yanal'ın gelişiyle müthiş bir çıkış yakalanmış peş peşe gelen G.Saray, Metalist Kharkiv ve Gençlerbirliği galibiyetleriyle yeni bir hava yakalanmış ve mevcut kadroda oyun anlayışı tamamen değişmeye başlamıştı. Devre arasında da Hakan Arıkan, Erkan Zengin, Uğur Demirok ve Aytaç Kara ile güçlendirilen kadro yapısı artık oturmaya başlamıştı.

TUR ŞANSI MUCİZELERE KALDI

Ancak bu değişim de uzun sermedi. Ligde başlayan düşüş Türkiye Kupası’na veda ile perçinlendi ve Trabzonspor yedekleriyle 15 oyuncuyu zor tamamlayarak çıktığı Napoli karşısında adeta yere çakıldı. Avni Aker’de alınan 4-0’lık tarihi hezimetten geriye, ligde liderin 14 puan gerisinde, Türkiye Kupası’ndan elenmiş ve Avrupa’da tur şansını mucizelere bırakmış 35 milyon Euro’luk bir enkaz kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!