33 milyon sterlini 'tek rakamla' kaçırdı

Güncelleme Tarihi:

33 milyon sterlini tek rakamla kaçırdı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 14:51

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan mobilya döşeme ustası Mehmet Özer (53), Avrupa’nın dokuz ülkesini kapsayan 'Euro Milyon' piyango çekilişinden 303 bin 465 Sterlin (1 milyon 279 bin TL) kazandı. Özer, 33 milyon sterlini (139 milyon TL ) bir rakam ile kaybetti.

Haberin Devamı

Eşinden ayrı yaşayan Antakyalı Özer, kendine ait mobilya döşemeciliği atölyesinde 6 kişiye iş imkanı sağlıyor. 29 Ocak Cuma akşamı çekilişinde 1 kolonda 7 numaradan 5+1’i tutturan Özer, kazandığı parayla ‘ev’ satın alacağını söyledi.

SORU YAĞMURUNA TUTULDU
Bir rakam ile '33 milyon' sterlini kaçırdığını ifade eden Özer, daha sonra yaşadıklarını Hürriyet’e anlattı:
“Sabah kahvaltı yaparken bir yandan da kuponumu kontrol ediyordum. 4 kolon oynadığım kuponun ilk 3 kolonunda hiçbir rakam tutmayınca üzüldüm. Dördüncü kolonda ise 5+1’i tutturduğumu görünce birden heyecanlandım. Hemen Euro Milyon şirketi yetkililerini aradım. Kupon numaramı aldılar ve ardından soru yağmuruna tuttular. Hangi tarihte, nerede oynadığı, kuponu yatırdığım bayi ile bir yakınlığımın olup, olmadığını sordular”

33 milyon sterlini tek rakamla kaçırdı


‘PARA HESABA TRANFER EDİLDİ’
Özer açıklamasının devamında, “Verdiğim yanıtlarlardan ikna olmuşlar ki; ardından tebrik ettiler. Ev ve işyeri adresimi aldılar. Aynı çekilişte 5+1’i, üçü İngiltere’den, diğer üçü de Avrupa’nın diğer ülkelerinden olmak üzere 6 kişi tutturmuş. Euro Milyon şirketinden bir bayan, iş yerime geldi. Ehliyet, pasaport ve kuponumu kontrol etti. Banka hesap numaramı aldı. Param pazartesi günü hesabıma yatırıldı. İngiliz medyası temsili çek ile fotoğrafı çekti. Bu mutluluğuma arkadaşlarım da şahit oldular” dedi. 

Haberin Devamı

Özer, milyonluk ikramiyeyi kazanana kadar şans oyunu oynamaya devam edeceğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!