31 yıllık evlilikten sonra aileme lanet olsun diyorum

Güncelleme Tarihi:

31 yıllık evlilikten sonra aileme lanet olsun diyorum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2006 00:00

Mehmet Dalmaz, uzun zamandır mahkemelik olduğu eşi Gülay Dalmaz’dan dün resmen boşandı. Kendisini ölümle tehdit ettiğini öne süren eşini ve oğlu Tutku’yu hiç affetmeyeceğini söyleyen işadamı, "31 yıllık evliliğin ardından onlara lanet olsun diyorum" dedi.

Bir dönemin en popüler eğlence mekanlarından olan Dalmaz Center’ın sahibi Mehmet Dalmaz ile 31 yıllık eşi Gülay Dalmaz, dün boşandı. Askere gitmediği ve çalışıp kazanmadan hazır para yemekte ısrar ettiği için oğlu Tutku’ya kızdığını, eşini de onu koruduğu için affetmediğini söyleyen Mehmet Dalmaz, Sirkeci 1’inci Aile Mahkemesi’nde görülen boşanma davasından sonra Hürriyet’e açıklamada bulundu. Mehmet Dalmaz, kendisini alkol alıp aile içinde şiddet uygulamakla suçlayan Gülay Dalmaz ve oğlunu affetmeyeceğini söyledi:

ASKERE DE GİTMEDİ

"Ben tırnağımla kazıyarak bu konuma geldim. Başarıyı tattım ve istedim ki çocuklarım da başarılı olsun. Ancak oğlum Tutku, annesinden de aldığı destekle liseden sonra okumadı, çalışmadı. Üstelik askere de gitmedi. Bu durum oğlumla ve annesiyle ters düşmeme neden oldu. Hiç üretmeden tüketen oğlumla annesi hazıra konmak için, benim aleyhimde tamamen iftiraya dayanan davalar açtılar. İşte bu nedenle eşim ve oğlumla bağlarımı kopardım."

EŞİNE NELER VERDİ

Eşiyle anlaşmalı boşanan Dalmaz, neler verdiğini de söyledi: "Onlara Maya rezidansta 1,5 milyon dolarlık bir daire, Ulus’ta yine 1,5 milyon dolarlık ikinci bir daire, son model otomobil, çok sayıda mücevher verdim. Hayat boyu da 4 bin dolar ödenecek. 31 yıllık evliliğin ardından onlara lanet olsun diyorum."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!