Şampiyon KAF KAF!

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon KAF KAF
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 14:52

KULÜP olarak zor günler geçiren Karşıyaka'da yüzleri gençler güldürdü. Pınar Karşıyaka'nın genç takımı, 31 yıl sonra mutlu sona ulaşarak, şampiyon oldu.

Haberin Devamı

Futbol takımının 2'nci Lig'e düşmesi ve 40 milyon TL'yi aşan borç yüküyle, haftasonu yapılan olağanüstü genel kurulda başkan adayı bile bulamadığı için yönetimi kongre divanına kalan Karşıyaka'nın yüzü karanlık tabloda genç basketbolcularının kazandığı şampiyonlukla güldü. 

Şampiyon KAF KAF

Pınar Karşıyaka'nın genç takımı, geçen sezon ağabeylerinin Spor Toto Basketbol Ligi'nde yaşadığı şampiyonluğun ardından bu yıl kendi kategorilerinde 31 yıl sonra mutlu sona ulaştı. Gençlerde daha önce 1984-85'te şampiyon olan Pınar Karşıyaka, İzmir'in ev sahipliği yaptığı Türkiye Genç Erkekler Basketbol Şampiyonası finallerinde üst üste 5 galibiyetle kupayı havaya kaldırdı.

Haberin Devamı

Şampiyon KAF KAF


Şampiyonanın ilk maçında Fenerbahçe'ye 70-57 yenilen Karşışıyaka, ardından Antrenör Murat Ersöz yönetiminde Acıbadem'i 85-68, Telekom'u 91-55 yenerek gruptan çıktı. Çeyrek finalde 9 Eylül'ü 89-59, yarı finalde Darüşşafaka Doğuş'u 67-59, finalde de Pertevniyal'i 71-64 yenen yeşil kırmızılılar, Halkapınar Spor Salonu'na koşan binlerce taraftarın yüzünü güldürdü, camiaya umut verdi.

Şampiyon KAF KAF

 


Finallerde en değerli oyuncu seçilen Karşıyakalı pivot Görkem Doğan da ödülünü şampiyonanın hemen ardından A takımla sözleşme imzalayarak aldı. 18 yaşında, 2.10 boyundaki yıldız adayı, Menajer Selim Çınar ve Altyapı Başkanı Erdal Çilengiroğlu'nun katıldığı törenle imza attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!