31 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi?

Güncelleme Tarihi:

31 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 16:50

Temmuz ayının son haftasında birbirinden önemli filmler sinema salonlarını ziyaret ediyor. 1'i yerli toplam 6 yeni filmin vizyona girdiği haftada Görevimiz Tehlike 5, Kahraman Miçolar, Victoria, Darbe, While We're Young ve Yeni Kız Arkadaşım izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Kavurucu sıcaklardan kaçıp soluğu sinema salonlarında alamayı düşünüyorsanız bu hafta vizyona 1'i yerli 6 yeni film gösterime giriyor. 1996 yılından bu yana Ethan Hunt karakterini canlandıran Tom Cruise yeniden beyaz perdede boy gösteriyor. Bitmek bilmeyen aksiyonu ve heyecanıyla sinemadaki yerini alan Mission: Impossible - Rogue Nation, sinemaseverlere keyifli dakikalar geçirmeyi hedefliyor.

MİSSİON: IMPOSSİBLE - ROGUE NATİON

31 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi

Bu haftanın en çok beklenen filmlerinden biri olan Görevimiz Tehlike serisinin beşinci filminde Ethan ve ekibi başarılması güç görevi üstleniyor. Ekibin bu güne kadarki en tehlikeli görevi; kendilerini IMF'i yok etmeye adamış olan çok yetenekli ajanların ve Sendika'nın kökünü kazımak! Tom Cruise'u yeniden Ethan Hunt karakterinde izleyeceğimiz Mission: Impossible - Rogue Nation'da Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Simon McBurney ve Rebecce Ferguson gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Jack Reacher ve The Way of the Gun filmlerini yöneten Christopher McQuarrie üstleniyor.

DARBE

Haberin Devamı

31 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi

31 Temmuz haftasında vizyona giren filmler arasında tek yerli film olan Darbe, 7 Şubat 2012’de Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan’ın şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılmasıyla başlayan MİT krizini beyaz perdeye taşıyor. Gazeteci Avni Özgürel'in senaristliğini üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Kapalı Çarşı, Keskin Bıçak, Lale Devri, Kurt Kanunu gibi dizilerde kamera arkasına geçen Yasin Uslu oturuyor. Filmin başrollerini ise Kampüste Çıplak Ayaklar ve Umut Adası gibi filmlerde boy gösteren Emrah Akduman ve İtalyan oyuncu Denise Capezza üstleniyor.

WHİLE WE'RE YOUNG

31 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi

Haberin Devamı

2012 yılında vizyona giren Frances Ha filmi ile övgü toplayan Noah Baumbach'ın yönetmenliğini üstlendiği While We're Young, orta yaş krizine komedi soslu başarılı bir bakış atıyor. İlk gösterimini Toronto Film Festivali kapsamında gerçekleştiren film, orta yaşlı bir çiftin hayatlarına genç çiftin dahil olmasıyla yaşamları ve kariyerindeki değişiklikleri ön plana alıyor. Filmde Naomi Watts ve Ben Stiller orta yaşlı çifti canlandırırken Amanda Seyfried ve Adam Driver yirmili yaşlardaki genç çifti canlandırıyor. Filmin senaryosu ise aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturan Noah Baumbach'ın kaleminden çıkıyor.

VİCTORİA

31 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi

Haberin Devamı

Alman Film Akademisi tarafından ''En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Görüntü Yönetmeni ve En İyi Film Müziği'' olmak üzere 6 dalda ödül kucaklayan Victoria, 34. İstanbul Film Festivali'nde de oldukça beğenilmişti. Bu hafta sinema izleyicisiyle buluşan film, Berlin'e yeni taşınan bir kadın olan Victoria, yeni arkadaşlar edinmek amacıyla eğlendiği bir kulübün hemen dışında bir erkek ile tanışır. Bu saatten sonra işler onun için iyi gitmeyecek banka soygununa kadar varan olaylar silsilesi onu bekleyecektır. Türk oyuncu Burak Yiğit'in de yer aldığı filmde Victoria karakterini Laia Costa üstleniyor. Filmin yönetmenliğini ise Sebastian Schipper üstleniyor.

Haberin Devamı

YENİ KIZ ARKADAŞIM

31 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi

2014 yılında imza attığı Jeune&Joile (Genç ve Güzel) filmiyle adından söz ettiren François Ozon'un yönetmenliğini üstlendiği hemde senaryosunu yazdığı film, birbirine sıkıca bağlı olan iki çocukluk arkadaşı Claire ve Laura'nın hikayesine odaklanıyor. Katıldığı birçok festivalden ödülle dönen Yeni Kız Arkadaşım, Ruth Rendell’in aynı adlı öyküsünden beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Romain Duris, Anaïs Demoustier, Raphaël Personnaz gibi isimler bulunuyor.

KAHRAMAN MİÇOLAR

31 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi

Hafta vizyona giren yeni filmler arasında tek animasyon olan Kahraman Miçolar'ın Türkçe dublajı Bora Sivri, Oya Küçümen, Füsun Kokucu ile Berrak Kuş tarafından seslendiriliyor. Toby Genkel ile Sean McCormack'ın yönetmenliğini üstlendiği macera ve komedinin harmanlandığı animasyonda, dünya'nın sonu yaklaşmış, büyük sel tehdidi herkese korku salmaktadır. Hayvanların tek kurtuluşu Nuh'un Gemisi gibi bir gemidir. Ancak bu gemiye tek bir tür kabul edilmemiştir sakar Nestrian'lar. Dave ve oğlu Finny gemiye kabul edilebilmek için herşeyi yaparlar. Ancak macera daha yeni balşamıştır.

31 Temmuz haftasında hangi filmler vizyona girdi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!