300 TL’nin altında kaçırılmayacak yurt içi bahar tatili

Yoğun iş temposunun yorgunluğunu atmak için yeşilliklerin içinde kafa dinlemek isteyenlerdenseniz, sizin için 300 liranın altında kaçırılmayacak yurt içi bahar tatili fırsatlarını seçtik. İster Karadeniz’de yaylalara çıkın, ister Ege’de denizin ve güneşin tadını çıkarın. İşte çoktan seçmeli Türkiye'deki yurt içi tatil rotaları

Haberin Devamı

Batı Karadeniz  / Büyülü Amasra ve Safranbolu

Turun ilk günü Bartın, Amasra, Boztepe, Bakacak Tepesi ve Ceneviz Kalesi’ni, ikinci gün ise Safranbolu Çarşısı, Yemeniciler Çarşısı, Papazlar ve Yörük Köyü’nü gezeceksiniz. Ayrıca çok güzel lezzet durakları da olacak. Örneğin meşhur Amasra salatası ve Safranbolu’nun sebzeli erişte çorbası sizi bekliyor. Jolly Tur, 19-20 Mayıs.  Fiyatı: 246 TL. (444 0 644)

300 TL’nin altında kaçırılmayacak yurt içi bahar tatili

İzmir / Ege’nin parlak şehri

Hafta sonunu güzel İzmir’de geçirmeye ne dersiniz? Alaçatı, Çeşme, Göztepe, Karşıyaka, Kemeraltı Çarşı ve Güvendik Tepesi göreceğiniz yerlerden bazıları. Mutlaka Necati Cumalı’nın evine ve Tanju Okan Parkı’na uğramayı da ihmal etmeyin. Anı Tour, 13-15 Mayıs. Fiyatı: 269 TL. (444 0 264)

Haberin Devamı

300 TL’nin altında kaçırılmayacak yurt içi bahar tatili

Tekirdağ ve Edirne / Trakya’nın tarihine yolculuk

İki gün boyunca Tekirdağ ve Edirne’ye doyacaksınız. Turun ilk durağı Namık Kemal Müzesi. Devamında Macar bağımsızlık kahramanı Ferenc Rakoczi’nin kaldığı Rakoczi Müzesi’ni ziyaret edeceksiniz. Sonra Edirne’de Selimiye Camii, Bedesten Çarşısı ve Karaağaç göreceğiniz yerlerden bazıları. Prontotour, 21-22 Mayıs. Fiyatı: 249 TL. (444 91 92)

300 TL’nin altında kaçırılmayacak yurt içi bahar tatili

Sapanca ve Maşukiye / Yeşilin her tonu

Günübirlik tur dendiğinde akla gelen ilk yerlerden Sapanca... 19 Mayıs tatilini yeşillikler içinde geçirmek istiyorsanız bu tur kaçmaz. Deniz bisikletiyle Sapanca Gölü’nün tadını çıkarırken, sportif bir gün için trekking ve bisiklet rotaları da sizi bekliyor. Ayrıca Maşukiye’de çok özel kiremitte balığın tadına da bakacaksınız. Etstur, 19 Mayıs. Fiyatı: 99 TL. (444 0 387)

Ordu ve Giresun / Hem tarih hem yayla

Haberin Devamı

Nehirleri ve ormanlarıyla gözünüzü alamayacağınız güzelliklerden Ordu ve Giresun... Tur, eko turizm köyü ilan edilen ‘Şeyhli Köyü’nde, yöresel ürünlerden oluşan kahvaltıyla başlıyor. Sonrasında tüm tarihi yerleri gezeceksiniz. Yalnız tarihi yerlerin dışında turu özel kılan yaylalara çıkılacak olması. 1680 metre yüksekliğindeki yemyeşil Kümbet Yaylası sizi fazlasıyla büyüleyecek. Mng Turizm, 14-15 Mayıs. Fiyatı: 199 TL. (444 2 000)

300 TL’nin altında kaçırılmayacak yurt içi bahar tatili

Assos ve Bozcaada / Deniz, güneş ve huzur

Huzurlu ve keyifli bir tatil için bu tur biçilmiş kaftan. Bozcaada’ya vardığınızda restore edilen tarihi evleri görecek, taş kaplı sokaklarda yürüyeceksiniz. Ayrıca taş fırın gezileri de olacak. Örneğin damlasakızlı kurabiyenin tadına mutlaka bakın. Sonraki durak Behramkale Köyü olacak. Burada Bizans döneminin piskoposluk merkezi olan tarihi antik kent sizi bekliyor. Coraltravel, 13-15 Mayıs. Fiyatı: 199 TL. (444 0 684)

Haberin Devamı

300 TL’nin altında kaçırılmayacak yurt içi bahar tatili

 

 

Yazarın Tüm Yazıları