30 yıldır keşfedilmeyi bekliyor

Güncelleme Tarihi:

30 yıldır keşfedilmeyi bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 12:09

30 yıldır keşfedilmeyi bekliyor

Haberin Devamı

 

Nurettin ARKAN/YALVAÇ, (DHA) - ISPARTA'nın Senirkent ilçesinde oturan 63 yaşındaki Veli Çeliköz, çıkardığı enstrüman sesinin yanı sıra söylediği şarkılarla ilgi çekiyor. Belediyeden emekli olan Çeliköz, 30 yıldır keşfedilmeyi beklediğini söyledi.

Senirkent'te oturan Veli Çeliköz, amatör olarak müzikle uğraşıyor. Ağzıyla çeşitli enstrümanların sesini çıkarak Çeliköz, arkadaşlarının isteklerini yerine getirmek tek kişilik orkestra gibi hem çalıyor hem de şarkı- türkü söylüyor. Dostları için mini konserler veren Veli Çeliköz, "Biri elimden tutmadı, yoksa şimdiye meşhur olmuştum" dedi.

2 erkek çocuk ve 3 torun sahibi Veli Çeliköz, "Eskiden düğünlere giden bir çalgıcıydım. Darbukacı olarak çok düğünlere katıldım. Beni dinleyenler her zaman desteklediler ama adımı duyuracak birini bekledim durdum. 30 yıldırı keşfedilmeyi bekliyorum" dedi.

Yetenek yarışmalarına neden katılmadığına ilişkin soruya ise Çeliköz, "İmkansızlıklar" diye yanıt verdi. Yaşına rağmen hala müzik konusunda iddialı olduğunu anlatan Veli Çeliköz, ümitli olduğunu ve bir gün keşfedileceğine inandığını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!