30 yıl sonra asfaltlandı

Güncelleme Tarihi:

30 yıl sonra asfaltlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2017 10:18

30 yıl sonra asfaltlandı

Haberin Devamı

MERSİN Büyükşehir Belediyesi, 30 yıldır asfaltlanmayı bekleyen Erdemli'nin Kargıpınarı ile Elvanlı Mahallelerini birbirine bağlayan yolu asfaltladı.
Can güvenliğini tehlikeye sokarak ölümcül kazalara sebep olan yol, tamamlanan iyileştirme çalışmalarının ardından 30 yıl sonra sıcak asfaltla tanıştı. İlk etapta 4.6 kilometresi asfaltlanacak yolun devamında 6 kilometresi daha asfaltlanarak araçların güvenle seyahat etmesi sağlanacak. Asfaltlama çalışmasından memnuniyet duyduklarını söyleyen Kargıpınarı Mahalle Muhtarı Mehmet Yıldırım, "Şu anda Kargıpınarı'nın Elvanlı Caddesi'nde 30 yıldır yapılamayan asfalt sağ olsunlar Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından yaptırılıyor. Bu hizmetten dolayı hem mahallem adına hem de kendi adıma sayın başkanımıza teşekkür ederim" dedi.
Elvanlı Mahalle Muhtarı Mustafa Hayta ise, "30 yıldır yapılmayan yolumuza sıcak asfalt yapılıyor. Biz de asfalt yaması yaptırmaktan kurtuluyoruz. Daha önce bu yol çok kötü durumdaydı. Yamalardan arabalar gidemiyordu" diye konuştu.  

MERSİN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!