30. yıl kutlaması

Dünyaca ünlü Ortopedi Profesörü William Jay Bryan, Metin Ağcaoğlu’nun 30’uncu yılını imzaladığı kitapla kutladı.

Haberin Devamı

Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi’nin eski başhekimi Metin Ağcaoğlu, meslekteki 30’uncu yılını Etiler’deki muayenehanesinde kutladı. Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in ortopedi alanındaki başarısı nedeniyle teşekkür yazısı yazdığı Ağcaoğlu’na bir tebrik de ihtisasını yaptığı, Amerika’nın en büyük üniversite hastanelerinden Houston Methodist Hastanesi’nden geldi. Dünyaca ünlü Ortopedi Profesörü William Jay Byran, Houston Methodist Hastanesi’nde birlikte çalıştığı Ağcaoğlu’na, ondan övgüyle bahsettiği kitabını imzalayarak gönderdi.

Uzay saati
Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal’ın da katılacağı, bu yıl gerçekleşmesi planlanan uzay yolculuğu, 2015’e ertelendi. “Lynx II” uzay mekiğinin yapım ve test süreçlerinin uzadığını açıklayan Space Expedition Corporation, yolculuğa katılacak olanları İsviçre’deki saat fuarı Baselworld’e davet etti. Organizasyonun sponsoru Luminox, aralarında Ahu Aysal’ın da olduğu astronot adaylarına Luminox Light Technology sistemiyle üretilen SXC PC Carbon GMT saat hediye etti.

Yalın, Garaj’da

Haberin Devamı

Yalın, “Biz Bize” projesi kapsamında bu akşam Garajistanbul’da hayranlarıyla buluşuyor. Sahnede uzun zamandır söylemediği şarkıları seslendirecek olan Yalın, repertuvarını konserin akışına göre anlık olarak belirleyecek.

Yıldızlar gökyüzünde

İstanbul gecelerinin başarılı işletmecilerinden Yeşim Tan, geçtiğimiz ay Eksen Group’a transfer olmuştu. The Plaza Hotel’in üst katında Cento per Cento’nun yeni bir şubesini açan Erol ve Varol Kaynar, aynı adresteki Sky Bar’ın işletmeciliğini Tan’a verdi. Her cuma Drum Circle Band’in performans sergilediği Sky Bar’da artık “Stars on the Sky” adlı geceler düzenleniyor. Etkinlikte Ege ve Seyyal Taner gibi ünlü isimler sahneye çıkıyor.

Çadır Günü

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’un 1994 yılında açtığı Edwards’ın Kalamış Marina’daki mağazasında “Çadır Günleri” düzenleniyor. Klasik ve marine tarzın dünyaca ünlü markalarını yüzde 70’e varan indirimlerle sunan “Çadır Günleri”, yarın sona erecek. İyi giyinmeyi hayatının bir parçası olarak görenlere duyurulur!

KADIN ŞEFLER BULUŞTU

Haberin Devamı

Mövenpick Hotel Istanbul’un baş aşçısı Giovanni Terracciano ve Türkiye’nin ünlü kadın şefleri, Azzur Restoran’da buluştu. Ev sahipliğini Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü Frank Reichenbach’ın yaptığı etkinliğe iş, sanat ve turizm dünyasının ünlü isimleri katıldı. Lucca’dan Pelin Çakar, Kauf’tan Ceren Tekşen, Lokanta Maya’dan Didem Şenol Tiryakioğlu, Alkalist’ten beslenme koçu Miyase Bülbül ve Vanilla Rococo’dan Claudia Roditi’nin hazırladığı lezzetler beğeni topladı. Türkiye’nin ilk uluslararası sertifikalı someliyesi Burçak Desombre tarafından seçilen Barbare şarapları da lezzet şölenine eşlik etti.

Yazarın Tüm Yazıları