30 Mayıs Salı DHA Spor Gündemi

Güncelleme Tarihi:

30 Mayıs Salı DHA Spor Gündemi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 09:43

30 Mayıs Salı DHA Spor Gündemi

Haberin Devamı

3'ÜNCÜLÜK İYİCE KIZIŞTI
Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'a karşı iki puan kaybetmesi, Galatasaray'ın Alanya deplasmanından üç puanla dönmesi iki takımın üçüncülük iddisanı son haftaya taşıdı. Fenersbahçe 34'üncü haftada Adanaspor deplasmanına çıkacak,Galatasaray evinde Konyaspor ile karşılaşacak. Fenerbahçe, kazanırsa yerini koruyacak. Puan kaybeder, Galatasaray kazanırsa üçüncülük el değiştirecek.

TUDOR BEŞİKTAŞ'I KUTLADI
Galatasaray'ın Hırvat Teknik Direktörü Igor Tudor, Alanyaspor maçından sonra basın mensuplarının sorduğu bir soru üzerine, "Beşiktaş'ı kutluyorum. Şampiyon olan takımın hocasıda takımıda iyidir" dedi.

PORTO ABOUBAKAR İÇİN BEŞİKTAŞ'I UĞRAŞTIRACAK
Beşiktaş 15. şampiyonluğunu doyasıya kutlarken, önümüzdeki günlerden itibaren yoğun bir transfer döneminin içine girecek.  Ancak Porto'da kiralık gelen Aboubakar için Portekiz kulübü yeni kiralama şartları öne sürmeye hazırlanıyor.

BEŞİKTAŞ'TA GÜNEŞ'İN DÜŞÜNDÜREN BASIN TOPLANTISI
Gaziantepspor maçından sonra , "Üç karar aşamasındayım. Beşiktaş'ta kalabilirim, gidebilirim, hocalığı bırakırım diyen Şenol Güneş'in bugün apar-topar basın toplantısı düzenlemesi kafaları karıştırdı.
12.00 Şenol Güneş basın toplantısı (Ümraniye)

FENERBAHÇE BAYRAĞI YENİDEN KÖPRÜDE
Bir Grup beşiktaş taraftarının Pazar gecesi Boğaz Köprüsüne asılan Fenerbahçe bayrağını yakmasından sonra, aynı yere yeni bayraklar asıldı. Bayrakları yakın, denize atan 4 Beşiktaş'lı taraftarın Emniyette sorgusu sürüyor.

GALATASARAY
20.35 GSYİAD üyelere iftar yemeği verecek (FOUR SEASONS)

FENERBAHÇE
Adanaspor maçının hazırlıkları başlayacak
14.00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek

SÜPER LİG'E SON BİLET İÇİN İKİ TAKIM BİR FİNAL VAR
Eskişehirspor 3-3'ün rövanşında sahasbında Giresunspor'u 1-0 yendi, Göztepe'de 2-0'ın rövanşında deplasmanda Boluspor'u aynı skorla geçerek adını finale yazdırdı. İki takım Pazartesi finalde Süper Lig'e çıkabilmek içien karşılaşacak.

TÜRKİYE KUPASI FİNALİNE DOĞRU 
20.10 Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve takım kaptanları basın toplantısı düzenleyecek ve kupa ile birlikte poz verecekler (Yeni Eskişehir Stadyumu)

BİR ACAİP FESİH
Teknik Direktör Taşkın Güngör ile anlaşma imzalayan İnegölspor yönetimi, sözleşmenin feshedildiğini duyurdu. Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'da yönetim, Teknik Direktör Taşkın Güngör'ün sözleşmesini imzaların atılmasının üzerinden birgün bile geçmeden feshetti.

GOMEZ'Lİ WOLFSBOURG LİG'DE KALDI
Bundesliga'da, ilk maçı Gomez'in penaltı golüyle kazanan Wolfsbourg, rövanşta'da Braunsweig'e şans tanımadı ve Vierinha'nın golüyle rakibin 1-0 mağlup ederek Bundesliga'da tutunmayı başardı.

BASKETBOL - Play Off yarı final serisi ilk maç
20.00 Beşiktaş - Anadole Efes (Akatlar)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!