3’üncü gözü mü var

Güncelleme Tarihi:

3’üncü gözü mü var
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2005 00:00

Önceki akşam ‘Can’lı Hayat’ programında Petek Dinçöz’ün anlattığı ‘gizemli’ olaylar, büyük ilgi çekti. Ünlü assolist için ‘6’ncı hissi, gizemli güçleri mi var’ yorumu yapıldı. İlahiyatçılar ise ‘kalp gözü’ açık olan insanların başkalarının göremediği şeyleri gördüğünü söyledi.

KİMSENİN GÖRMEDİĞİ ÇOCUK

PETEK Dinçöz’ün, önceki akşam ekrana gelen ‘Can’lı Hayat’ programındaki gizemli anılarındaki ünlü kişilerden birinin sosyetenin yakından tanıdığı Nilgün Delikan olduğu ortaya çıktı. Bir gün Delikan’ın verdiği partiye giden Petek Dinçöz, evde gizemli bir çocuğun varlığından söz eder. Delikan da bir süredir rüyasında o çocuğu görmektedir. Kimse inanmaz. Dinçöz, ‘Bahçeye çıkalım size göstereyim’ der. Misafirler göremez. Dinçöz, çocuğun varlığını ispatlamak için havuzun suyunu konuklara fırlatmasını ister. İşte o anda misafirlerin üstüne su atılır.

DELİKAN: SADECE BİR OLAY DEĞİL

Tamek Holding’in sahibi baba Melih Sipahioğlu Pepsi’yi satınca karşı çıkan ve ona dava açıp birbirlerine kenetlenen üç kız kardeşten biri olan Nilgün Delikan, ‘Doğru, ben aynı çocuğun silüetini görüyordum. Bu olay beş yıl önce oldu. Davet değildi, evimin persolinin de bulunduğu bir ortamda yaşandı. Çocuğu göremedik ama havuz suyunun taştığını gördük. Bu kızın bir şeyleri var, ben bir çok olayına tanık oldum. Amerika’daydım, beni aradı çocuğumun ileride çizimleriyle büyük başarı kazanacağını söyledi. Oğlum Emir 10 yaşında Koç Müzesi’nde otomobil çizimleri ile bir yarışmada birinciliği kaçırdı. Oğlumun çizim yaptığını bilmiyordu bile. Yarışmaya katıldığından benim bile haberim yoktu. İnsanlara tuhaf gelebilir ama Petek’te ilginç bir güç var’ dedi. Programda Petek Dinçöz’ün bu gizemli durumunun sorulduğu ilahiyatçılar, bazı insanların kalp gözünün açık olduğunu ve bu yüzden başkalarının göremediği olaylara tanık olduklarını belirtti.

SAKSIDAKİ MUSKA

Dinçöz’ün gizemli güçlerine tanık olanlardan biri de popçu Mustafa Sandal. Bir gün Mustafa Sandal’ın Arnavutköy’deki evine giden Petek Dinçöz, içeri girer girmez tuhaf ve huzursuz davranmaya başlar. Bir an önce evden çıkmak ister ve Sandal’a ‘Bu evde bir şey var’ diyerek hemen binayı terk eder. Huzursuzlanan Mustafa Sandal, iki üç gün evin altını üstüne getirir ve üçüncü günün sonunda bir saksının içine gizlenmiş bir muska bulur. Sandal, muskayı aldığı gibi denize atar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!