3 PUANDAN FAZLASI...

Adana Demirspor 2. devreye fırtına gibi girdi. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor

Haberin Devamı

Adana Demirspor PTT 1. Lig’in ikinci yarısına damga vurmaya başladı. Üst üste galibiyetlerle zirveye yaklaşıyor. Mavi Lacivertlilerin ara transferde ne kadar başarılı bir strateji izlediği de gözle görülür hale geldi. Onur Akbay, kaleci Fevzi, Moro ve Tiago eksikleri gideren nokta transferler oldu. Dünkü Samsun maçında da kaleci Fevzi, Onur Akbay ve Tiago galibiyette başrolü oynadı.

TEMPO, BASKI ARTMADI

Maça müthiş taraftar desteğiyle başlayan Mavi Lacivertliler hemen hemen maç boyu oyunu rakip yarı sahaya yıktı. 8. dakikada ışıkların sönmesiyle saha bir anda karanlıklara gömüldü. Oyunun yeniden başlaması için 8 dakika geçti. İlk yarıda sayısız ataklar yapmasına rağmen tempoyu , baskıyı bir türlü artıramadı Demirspor. Devrenin sonunda Pote öyle inanılmaz bir gol kaçırdı ki saç baş yoldurdu. Oyun taraftardan alkış aldı, ancak soyunma odasına golsüz gidildi.

TİAGO DOĞRU SEÇİM

Haberin Devamı

İkinci yarıda da tek kale oyun oynayan Mavi Lacivertillerdi. Pote, Moro, Tiago, Burak Çalık üst üste ataklar geliştirdi kaleyi bulamadı. Ta ki 80. dakikaya kadar. Bu dakikada ceza yayı önünde Tiago düşürüldü. Hakemin verdiği serbest vuruşta topun başına Tiago geçti. Öylesine güzel vurdu, fileleri havalandırdı ki kendisi takla attı, tribünler coştu galibiyeti kutladı.

Tiago’yu bu takıma kazandıranları başta Başkan Sedat Sözlü olmak üzere emeği geçenleri kutlamak lazım. Çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Mavi Şimşekler gecenin de lideri oldu. Dileriz hep orada kalır. Çünkü çok yakışıyor bu takıma orada oturmak.

Yazarın Tüm Yazıları