3 otomobil talihlisini bekliyor

Güncelleme Tarihi:

3 otomobil talihlisini bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2017 11:37

3 otomobil talihlisini bekliyor

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - MALL of Antalya ve Deepo Outlet Center yönetimi, 100 TL ve üzeri alış veriş yapan müşterilerine çekilişle 2 otomobil verecek. AVM içindeki Cinetech Sinemaları büfe alışveriş çekilişinde ise bir kişi otomobil kazanacak.

AVM ve Cinetech çekilişleri olmak üzere son model 3 aracın verileceği kampanyanın tanıtımı, Mall of Antalya Big Chefs'te yapılan kahvaltılı toplantı ile yapıldı. 16 Ekim 2017, 28 Şubat 2018 tarihleri arasında her iki AVM'den 100 TL'lik alışveriş yapanların katılacağı çekiliş sonucunda iki BMW 318i aracın talihlisi belirlenecek. AVM içindeki Cinetech Sinemaları'ndaki büfeden 15 Ekim 2017- 31 Mart 2018 tarihleri arasında büyük boy kova mönü alanlar ise 'Audi'yi Kovala' sloganı eşliğinde Audi Q2 otomobil çekilişine katılacak.

Kampanya hakkında bilgi veren Mall of Antalya ve Deepo Outlet Center AVM Müdürü Cem Livanelioğlu, çekilişlerin noter huzurunda yapılacağını kaydetti. Çekilişe katılmak için belirlenen tarihler arasında 100 TL üzerinde alışveriş yapmanın yeterli olacağını söyleyen Livanelioğlu, "Müşteriler yaptıkları alışverişin karşılığında çekiliş kuponu alacak. Kampanya sonunda yapılacak çekilişle otomobiller sahiplerini bulacak. AVM yönetimi olarak amacımız müşterilerimizi küçük sürprizlere ortak etmek ve güzel anları paylaşmak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!