3 numaranın sırrı

Güncelleme Tarihi:

3 numaranın sırrı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2010 00:00

Geçmişte uzun saçlarına farklı şekiller vermesiyle tanınan Quaresma, bu sefer “üç numara” kestirmesinin sebebini, “Hayatımda yeni bir sayfa açtığımı göstermek için imajımı değiştirdim” diye açıkladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma önceki gün geldiği İstanbul’da hayranlarının karşısına yeni imajı ve saç stiliyle çıkarken bu değişimi, “Her şeye sıfırdan başlayacağım” diyerek açıkladı. Daha önce formasını giydiği her takımda uzun saçlarına farklı şekiller veren Quaresma bu sefer “üç numara” kestirdiği saçıyla değişimin sinyallerini verirken, futbol komitesi başkanı Serdal Adalı’ya başarı sözü verdi. “Türkiye’ye büyük umutlarla geldim. Saç modelimle birlikte kafa yapımı da değiştirdim” diyen Quaresma, yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu ve Emin Önal’ın da hazır bulunduğu sohbette şu mesajları verdi:
“Türkiye benim için macera değil çıtayı yükseltme ülkesi olacak. Türkiye’ye büyük umutlarla geldim ve Chelsea ile Inter’deki imajımdan değişiklik yaptım. Beşiktaş’ta yeniden doğuşu yaşayacağım. Hayatımda yeni bir sayfa açtığımı göstermek için imajımı değiştirdim Çok hırslıyım Portekiz Milli Takımı’ndaki yerimi almak için savaşacağım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!