3 Nesil Elele

Güncelleme Tarihi:

3 Nesil Elele
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2010 13:01

Dede, yeğen ve torun, TOÇEV yararına, ‘3 Nesil Elele- Nesiller arası sanatla iletişim’ konulu karma sergide bir araya geldi.

Haberin Devamı


Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı- TOÇEV yararına, 25 Mayıs tarihinde, Peoni Palas Nişantaşı’nda gerçekleşen sergi açılışına, iş ve sanat dünyasından temsilciler katıldı. Sanatseverler; ‘dede, yeğen ve torunun’ bir arada olduğu 3 nesil’in buluştuğu sergideki eserleri hayranlıkla izleyerek, bilgi aldılar.
‘Dede, yeğen ve torunun’ bir arada olduğu 3 nesilden karma sergisinde; ahşap, heykel, cam, seramik, fotoğraf ve resim sanatından oluşan bir sanat mozaiği sergileniyor.
Sergide; Y.Mimar Yalçın Sağlıkova, Yıldırım Sağlıkova, Pemra Sağlıkova Pilevneli, Ayşe Seferoğlu, Yavuz Pilevneli, Murat Tomruk ve 5 yaşındaki Lalin Sağlıkova’nın eserleri yer alıyor.
Valikonağı Caddesi Şakayık Sokak’taki Peoni Palas’taki sergi; 25 Mayıs ile 10 Haziran 2010 tarihleri arasında gezilebilir. Serginin tüm geliri, ‘Okumak her çocuğun hakkıdır’ sloganıyla bütünleşen TOÇEV Vakfı’na bağışlanacaktır.
Sanatseverler ile TOÇEV Vakfı’na katkı yapmak isteyenleri, ‘Dede, yeğen, torun- 3 Nesil Elele- Nesiller arası sanatla iletişim’ konulu sergiye bekliyoruz.

Haberin Devamı

3 Nesil Elele
 Â
3 Nesil Elele

Dede, yeğen, torun, TOÇEV için Elele sergisi 10 Haziran’a kadar gezilebilir
Sergi Tarihleri    Â: 25 Mayıs ile 10 Haziran tarihleri arasında ziyaret edilebilir
Saat                   : 11.00 ile 18.00 arasında (Pazar günleri hariç)
Yer                     : Peoni Palas Nişantaşı  (Peoni Palas Apartmanının giriş katındaki sergi salonu)
Adres                : Valikonağı Caddesi, Şakayık Sokak No:59  (Nilüfer Hatun İlkokulu’nun karşısı, kat otoparkının çıkış kapısının iki yanındaki apartman)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!