3 ilçede 22 su deposu yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

3 ilçede 22 su deposu yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 10:31

3 ilçede 22 su deposu yenileniyor

Haberin Devamı

İZMİR Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki 22 su deposunu baştan sona yeniliyor. Üç ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.
İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da boru tesisatları paslanmış, iç ve dış sıvası dökülmüş, kilitleri bulunmayan, sızdırmazlık özelliğini yitirmiş, etrafında çiti olmayan, içinde ve dışında elektrik aksamında eksik olan su depolarında bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. Su depolarının yanı sıra terfi hatları ve kuyuların bakımını da kapsayan çalışmalar kapsamında Ödemiş’te 11 su deposu ve 2 terfi binası, Kiraz’da 4 su deposu, 1 terfi binası ve kuyu, Beydağ’da ise 4 su deposu yenileniyor. 1 milyon 777 bin liraya mal olan çalışmaların tamamlanma aşamasına geldiğini belirten İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, amaçlarının hijyen, güvenlik ve kalite unsurlarını sağlayarak vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz su vermek olduğunu söyledi.
YENİLENEN TESİSLER
İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş Birgi (2 adet), Kaymakçı (2), Çaylı (2), Kayaköy, Ovakent-Cumhuriyet Yazyurdu (2), Ovakent -Ayşeoba, Ovakent –Camikebir su depoları ile Ovakent-Cumhuriyet Yazyurdu ile Ovakent –Camikebir’deki terfi merkezleri, Kiraz’da Ceritler, Çömlekçi, Şemsiler, Ören su depoları ile Şemsiler’de terfi merkezi ve bir adet kuyu, Beydağ Aktepe, Beyköy (2) ve Kalealtı su depolarını bakım ve onarımdan geçiriyor.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!