3 aya kalmaz temize çıkarız

Güncelleme Tarihi:

3 aya kalmaz temize çıkarız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2013 22:56

Olaylı Divan Kurulu’nda bir üyeyle ayak üstü dertleşen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, “Kulübün ve sizin haliniz ne olacak?” sorusuna bu cevabı verdi.

Haberin Devamı

F.Bahçe’nin dünkü Divan Kurulu toplantısı olaylı geçerken, kürsüye çıkıp konuşma yapmayan Başkan Aziz Yıldırım’ın bir üyeyle arasındaki geçen diyaloglar bir hayli ilginçti... Ramazan ayı nedeniyle, üyelere iftar yemeği verileceğinden akşam üstüne doğru başlayan Divan Kurulu toplantısı öncesi oluşan hararetli ortam, ilerleyen dakikalarda yerini sükunete bıraktı.
Açıklamalar yapması beklenmesine rağmen kürsüye çıkıp konuşmayan Başkan Aziz Yıldırım, Divan Kurulu toplantısının bitiminin ardından bir üyeyle kısa bir süre ayak üstü görüştü. İkili arasında şu diyaloglar yaşandı.
- Başkanım, kulübün ve sizin durumunuz ne olacak?
- Merak etme. 3 aya kalmaz temize çıkarız.
- Transferler ne olacak başkanım?
- Gereken neyse o yapılıyor, yapılacak.
- Başkanım, Emenike’yi aldık elde tutamadık. Bari Cardozo’yu alalım da iyi bir cevap verelim dosta, düşmana.
- En yakın zamanda. Bekleyin.

Haberin Devamı

Ayakta alkışladılar

DİVAN Kurulu’nda konuşan Genel Sekreter Talat Yılmaz, Aziz Yıldırım’ı başkanlık koltuğuna genel kurul üyelerinin oturttuğun, yine genel kurul üyelerinin kaldırabileceğini söyledi. Yılmaz’ın bu sözleri uzun süre üyeler tarafından ayakta alkışlandı.

Ogün Altıparmak’ın boğazını sıktılar!

FENERBAHÇE’nin dünkü Divan Kurulu başladıktan 10 dakika sonra Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı (BFV) Başkanı Aziz Yılmaz ve arkadaşlarının kongre salonuna gelmesiyle olaylar çıktı. Eski futbolculardan Ogün Altıparmak’ın “Aziz Yılmaz, yaptığınız ayıp. Düşün Fenerbahçe’nin yakasından” demesiyle ortalık karıştı. BFV üyesi Selim Boğaz ve Mehmet Birkon, Altıparmak’ın boğazını sıktı ve itti. Altıparmak cam sehpahanın üzerine düştü.

Aziz Yılmaz salon dışında oturdu

FENERBAHÇE Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlenen Divan Kurulu toplantısında daha önce üyelikten ihraç edilmesine karşın toplantı salonuna giren Kerim Kerimoğlu, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay’a doğru yönelince güvenlik görevlileri tarafından apar topar salondan çıkarıldı. Kulüpten daha önce ihraç edilmesine karşın tesislere gelen Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz ise salonun dışında arkadaşlarıyla oturdu. Yılmaz, yaşanan tartışmada ortamı sakinleştirmeye çalıştı. Olayların ardından Yılmaz ve arkadaşları tesislerden ayrıldı.

Haberin Devamı

Borç 140 milyon lira

F.Bahçe Kulübü’nün borcunun 140 milyon 772 bin 461 lira olduğu açıklandı. Divan Kurulu üyelerine iftar yemeği verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!