3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler olacak? 3 Adam'dan büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler olacak 3 Adamdan büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2017 19:42

3 Adam'ın bu haftaki konukları merakla izleyiciler tarafından bekleniyordu. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen bol kahkahalı ve eğlenceli programı 3 Adam bu akşam ekranlarda olacak. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu sevilen talk show programı bugün yepyeni bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Sevilen programın bu haftaki konukları belli oldu. 3 Adam bu akşam izleyicilere bir de sürpriz bir haber verecek. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

3 Adam yeni bölümü için geri sayım sürerken beklenen haber geldi. Yeni sezonda güldüren skeçleri ve sahne köşesi ile çarşamba akşamının vazgeçilmezi haline gelen 3 Adam’ın konukları belli oldu. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu sevilen talk show programı bugün yepyeni bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlasıyla hafta ortasını renklendiren programa bu hafta seslendirdiği Karadeniz türküleriyle gönülleri fetheden Koray Avcı konuk olacak. Peki, yenilen formatıyla kahkaha tufanı yaşatmayı sürdüren 3 Adam’a bu hafta başka kimler konuk olacak? 

Koray Avcı’nın yanı sıra son yılların popüler oyuncularından Tolga Sarıtaş ve Kötü Çocuk filminde başrolü paylaştığı Afra Saraçoğlu konukolacağı 3 Adam bu akşam 21.45'de TV8 ekranlarında..

Haberin Devamı

3 ADAM’DAN FİLM SÜRPRİZİ

Oğuzhan Koç önceki gün Ümraniye'de bir AVM'de sevenleri ile buluştu. "Bulutlara Esir Olduk" şarkısı ile ses getiren Koç, '3 Adam' hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. '3 Adam' olarak bir film yapacaklarını açıklayan Oğuzhan Koç, Eser ve İbrahim'le senaryosunu yazıyoruz. Kısa zaman sonra çekimlere başlayacağız. Her şeyini kendimiz yapacağız. Hem yazacağız, hem oynayacağız, hem de çekeceğiz" dedi.

BAKMADAN GEÇME!