3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 10:14

3 Adam'ın yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürerken gelen haber sevindirdi. Eğlenceli talk show programının bu akşam ekrana gelecek bölümü daha erken bir saatte yayınlanacak. Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler’in sunduğu 3 Adam'a bu hafta şahane isimler konuk olacak. Fazla Gurur Kalbe Vurur, Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları gibi bölümlerden oluşan 3 Adam'ın bu haftaki konukları haberimizde!

Haberin Devamı

3 Adam heyecanı için geri sayım başladı. Çarşamba günü ekrana gelecek olan talk show programı 3 Adam'ın bu haftaki konukları belli oldu. Fazla Gurur Kalbe Vurur, Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlasını içerisinde 3 Adam’ın bu haftaki konukları yine çok eğlenceli! 

Çarşamba geceleri yayınlanan talk show programı bu kez çok daha erken bir saate izleyici karşısına çıkacak. Gerek formatı gerekse skeçleriyle hem stüdyodakilere hem de ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşatan 3 Adam’ın bu haftaki konukları da belli oldu. Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler’in sunduğu programın bu haftaki konukları yine çok renkli, yine çok eğlenceli! Skeçleri ve konuklarıyla izleyicilerini keyifli anlar yaşatacak olan programın yeni bölümde yarın akşam saat 20.00’de ekranlarda olacak. Peki 3 Adam’ın bu haftaki konukları kimler? İşte o isimler ve hayatlarına dair detaylar!

Haberin Devamı

Yeni sezonda da eğlendirmeye devam 3 Adam’a bu hafta; “Benim Adım Feridun” isimli yeni filmiyle adından söz ettiren Büşra Pekin, “'Kamera” şarkısı ile adından söz ettiren Simge Sağın ve Başrollerini Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Adam Mısın? filminin ekibi konuk oluyor.

BÜŞRA PEKİN KİMDİR?

Büşra Pekin, 1982’de Suudi Arabistan’da doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünden mezun olan genç oyuncu, ilk olarak BKM mutfak ekibinde yer aldı. "Havuçlu Anne" tiplemesiyle dikkatleri üzerine çekti. Neşeli Hayat’taki rolüyle adından söz ettiren ve bu rolüyle SİYAD tarafından en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü alan Büşra Pekin, Benim Adım Feridun isimli yeni filminde Hayal isimli genç bir kadını canlandırıyor.

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Pop müziğin gözde isimlerinden biri olmayı başaran Simge Sağın, 8 Ağustos 1981’de doğdu. Şarkıcılığın yanı sıra söz yazarlığı da yapan genç şarkıcı, İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı ses eğitimi bölümünde eğitim gördü. Zeynep Dizdar, Gülşen, Yaşar ve Serdar Ortaç gibi isimlerle çalışan Simge Sağın, “Miş Miş” şarkısıyla uzun süre müzik listelerini zorladı.

Haberin Devamı

ADAM MISIN FİLMİ KONUSU

18 Kasım’da vizyona girecek olan “Adam Mısın?” futbol yorumcuları Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener,'in birlikte çıktıkları bir tatili ve bu tatilde başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

AHMET ÇAKAR KİMDİR?

Kendine has üslubuyla sık sık gündeme gelen Ahmet Çakar kimdir, 30 mart 1962 tarihinde Çankırı’da doğdu.  1980 yılında İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdikten sonra aynı yıl İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yüksek eğitimini tamamladı. Babası gibi hem hekimlik hem de hakemlik yapan Ahmet Çakar, 100’ün üzerinde uluslararası maç ve derbi karşılaşması yönetti. Aylin ve Aslı adında iki olan ünlü futbol yorumcusu aynı zamanda spor yazarlığı ve yarışma sunuculuğu da yapıyor. 

Haberin Devamı

RASİM OZAN KÜTAHYALI KİMDİR?

Aslen İzmir’li olan Rasim Ozan Kütahyalı, 30 Nisan 1981 tarihinde doğdu. İzmir 60. Yıl Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra İstanbul’da gidip Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Hukuk eğitimi görmeye başladı ancak tamamlamadan bıraktı. Takvim ve Sabah gazetesinin Pazar ekinde köşe yazarlığı yapan Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit, Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında yorumculuk yapmaktadır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!