3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte 3 Adam 29 Mart konukları sizlerle

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler İşte 3 Adam 29 Mart konukları sizlerle
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 19:25

3 Adam'ın bu haftaki konukları sevilen programın takipçileri tarafından oldukça merak konusu oldu. Her hafta renkli ve eğlenceli programıyla ekranların sevilen talk show programı 3 Adam bu hafta da çok konuşulacak. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 Adam'da bu hafta yine izleyiciler kahkahalara boğulacak. Bu akşam birbirinden ünlü konukların yer alacağı 3 Adam için nefesler tutuldu. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte, 3 Adam 29 Mart konukları sizlerle

Haberin Devamı

3 Adam konukları yeni bölümün yayınlanmasına kısa bir süre kala belli oldu. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 Adam'a yine ekranların sevilen yüzleri konuk olacak. 3 Adam sürpriz konuklarının katılımıyla bu akşam Survivor 2017'nin ardından TV8 ekranlarındaki yerini alacak. 3 Adam’a bu hafta; pop müziğin güçlü sesi Işın Karaca, başarılı ve güzel oyuncu Gökçe Bahadır ve O Ses Türkiye şampiyonu Dodan Özer konuk olacak.

YENİ SEZON FORMATI

Televizyon ekranlarının en farklı formattaki şovu 3 adam, 3 Adam Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veriyor. 3 Adam'ın konukları da 3 Adam Sahne köşesinde yaptıkları doğaçlamalarla izleyenleri güldürüyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜM KONUKLARI KİMLERDİ?

En son 22 Mart’ta yayınlanan 3 Adam’a Gürkan Kubilay, Bülent Sertaş ve Tuğçe Saatman konuk oldu. Bülent Serttaş seyircinin isteği üzerine Bodrum Akşamları şarkısını seslendirdi. İtiraf kutusu bölümünde yapılan itiraflar izleyenleri şaşırtmaya devam etti. İtiraf kutusuna doğum günüyle alakalı sitemde bulunan seyirci için Bülent Serttaş ve Eser Yenenler jestte bulundular ve seyirciye şarkıyla kutlama yapıldı. Gürkan Kubilay'ın söyleyeceği tıp terimini doğru tekrarlayanın 7 sülalesini tedavi ederim sözü üzerine stüdyoda kahkaha tufanı yaşandı. Tuğçe Saatman'ın, 3 Adam programında ofsayt için yaptığı açıklama stüdyodaki seyircilerin beğenisini kazandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!