3 Adam 21 Aralık konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

3 Adam 21 Aralık konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2016 17:01

3 Adam’ın 21 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölüm konukları belli oldu. Ekran macerasına bir hafta ara veren talk show programı yarın kaldığı yerden devam edecek. Birbirinden eğlenceli skeçleriyla kahkahaya boğan 3 Adam, yarın akşam saat 22.30’da ekranlarda olacak. Peki, 3 Adam’ın bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

3 Adam yepyeni bölümleriyle kahkaha tufanı yaşatmaya devam ediyor. Yeni sezonda yenilenen formatıyla ekran başındakilere keyifli anlar yaşatan 3 Adam’a bu hafta ekranların birbirinden eğlenceli ve yetenekleri isimleri konuk olacak. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın birlikte hazırlayıp sundukları 3 adam, son haftalarda olduğunun tersine daha geç bir saatte izleyicileriyle buluşacak. Peki, 21 Aralık 3 Adam konukları kimler? İşte, 3 Adam’ın bu haftaki konukları!

21 ARALIK KONUKLARI

Skeçleri ve yeni sezonda oluşturduğu sahne köşesiyle izleyenleri kahkahaya doyuran 3 Adam, yepyeni bölümleri, ekranların sevilen yüzleriyle evlerinize konuk oluyor. Yeni sezona yeni formatı ve sürprizleriyle bomba gibi bir giriş yapan 3 Adam, sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veriyor.. 'Günümüz Ozanları, Tarihin Tozlu Sayfaları ve çok daha fazlasını içeren 3 Adam’ın 21 Aralık konukları; O Ses Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Murat Boz, komedi filmlerinin aranılan yüzü İrem Sak ve güze oyuncu Yasemin Allen konuk olacak.

 

BAKMADAN GEÇME!