3.6 milyarlık proje satışta

Güncelleme Tarihi:

3.6 milyarlık proje satışta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 20:15

EMLAK Konut GYO güvencesiyle, Tahincioğlu’nun, hayata geçirdiği Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faizle satışlar başladı.

Haberin Devamı

İstinye’de, deniz manzarasıyla ve mimari özellikleri ile ön plana çıkan Nidapark İstinye projesinde evlerin metrekare satış fiyatı 23 bin liradan başlıyor. Emlak Konut’un 158 dönüm arsası için yaptığı ihaleyi 3.6 milyarlık satış toplam geliri ile Tahincioğlu kazanmış ve şirket payı olarak Emlak Konut’a 1.8 milyar taahhüt etmişti.

60 AY O FAİZ

Projeyle ilgili bilgi veren Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, “Bugüne kadar tamamlamış olduğumuz projelerimizin inşaat alanı 3.5 milyon metrekareyi geçmiş bulunuyor. Projelerimize yatırım yapan müşterilerimizi hem alırken hem yaşarken hem de satarken mutlu etmeyi başarıyoruz” dedi. Döviz kurlarındaki hareketliliğe rağmen Nidapark İstinye projesinde, lüks segmentte görülmeyen TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunduklarını belirten Tahincioğlu, “İstanbul’un en eski ve prestijli semti İstinye’de insan hayatına konfor katan projemiz, lükste sınır tanımıyor. İstinye’de, deniz manzarası, mimari özellikleri ve sosyal imkânları ile ön plana çıkan Nidapark İstinye projemiz, ince zevklerle tasarlandı. 3 ayrı etaptan oluşan projemizde lükste sınır tanımadığımız farklı konseptler yarattık. Projemiz aynı zamanda her noktasında çevreci bir yaklaşımla tasarlanmış olup LEED Gold sertifika adayı” diye konuştu.

YATAY MİMARİ

Haberin Devamı

Nidapark İstinye projesi, Panorama, Vadi ve Koru etaplarından oluşuyor. Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor. Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan bloklar, 2+1’den 5+2’ye uzanan seçenekler sunuyor. Daire büyüklükleri 90 ila 663 metrekare arasında değişirken, projenin sosyal tesislerinde, kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası bulunuyor. Yürüyüş ve koşu parkurları, seyir terasları, tenis-basketbol ve çok amaçlı sahalarında yer aldığı projede, İstinye merkezine yakın noktalara shuttle ile ulaşım imkânı da sağlanıyor.

BAKMADAN GEÇME!