3-5-2’yi beğendim

Güncelleme Tarihi:

3-5-2’yi beğendim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 16, 2007 01:17

Ç.Rizespor maçında ilk kez denediği yeni sistemden memnun kaldığını ifade eden Zico, İnter karşılaşması için, "Takımıma çok güveniyorum.Sonuç ne olur bilmiyorum ama en iyi biçimde mücadele edeceğiz" dedi.

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Zico, Çaykur Rizespor karşısında ilk kez oynattığı 3-5-2 sisteminden memnun kaldığını, bunu önümüzdeki maçlarda da uyguyabileceğini söyledi. Sürekli aynı sistemle oynadıkları için rakiplerinin kendilerini ezberlediğini, bu nedenle de değişiklik yapmalarının şart olduğunu ifade eden Brezilyalı çalıştırıcı, "Yeni sistemimizde ilk kez denediğimiz oyuncularımı iyi gördüm. Sistem çok yeni olduğu için sabır göstermemiz gerekiyor. İnter maçında nasıl oynayacağımız konusunda şu an bir şey söyleyemem. Rakibin durumuna göre karar vereceğiz" diye konuştu.

Zico,
Çaykur Rizespor maçına kötü başladıklarını, golü yedikten sonra uyandıklarını belirterek, "Şimdi başımızı öne eğecek bir neden yok" dedi.

Zico, bir gazetecinin, "Başkan Aziz Yıldırım’a Şampiyonlar Ligi’nde 10 puan sözü vermişsiniz. Böyle bir şey var mı?" biçimindeki sorusu üzerine, "Ben kahin değilim, önceden ne kadar puan alacağımızı söyleyemem. Bu, zekayla uyuşmaz. Biz savaşacağız, mücadele edeceğiz ama ben hiçbir şeyin güvencesini vermiyorum. Takımıma çok güveniyorum. Bilmiyorum sonuç ne olacak, ama biz en iyi biçimde mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Zico, Şampiyonlar Ligi maçları öncesi veya sonrasında oynadıkları lig karşılaşmalarında sıkıntı yaşadıklarını sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!