29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na Bakırköy’de Coşkulu Kutlama

Güncelleme Tarihi:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na Bakırköy’de Coşkulu Kutlama
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 12:41

BAKIRKÖY’DE DÜZENLENEN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU.

Bakırköy’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları renkli görüntüler oluşturdu.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Bakırköy’de düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı. Bakırköy’de günün ilk kutlaması Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Garnizon Komutanı Per. Kd. Alb. İhsan Bursalı ve Bakırköy Belediye Başkanvekili Mahir Çelik’in Bakırköy Kaymakamlığı’ndaki kutlamaları kabulüyle başladı.
Bakırköy ilçe protokolü daha sonra Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’ndeki kutlamalara katıldı. Binlerce Bakırköylünün katıldığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları önce Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Garnizon Komutanı Per. Kd. Alb. İhsan Bursalı ve Bakırköy Belediye Başkanvekili Mahir Çelik’in, öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.
Öğrencileri Yeşilköy 50. Yıl Anadolu Lisesi bando takımı eşliğindeki geçit töreninden sonra halk oyunları ve spor gösterileri, şiir dinletisinin ardından Yeşilköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Korosunun Atatürk’ün sevdiği şarkılar konseri verdi.
Kutlamaların sonunda Bakırköy Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkan Vekili; spor ,edebiyat ve resim alanında uluslararası, ulusal, il ve ilçe yarışmalarında Bakırköy’ü başarıyla temsil eden öğrencilere hediye verdiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!