287 genç BEYGEM ile üniversiteye yerleşti

Güncelleme Tarihi:

287 genç BEYGEM ile üniversiteye yerleşti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 16:57

287 genç BEYGEM ile üniversiteye yerleşti

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA) BEYLİKDÜZÜ Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BEYGEM), bu yıl örnek başarılara imza attı. Beylicium AVM ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde uzman eğitim kadrosu ile gençleri geleceğe hazırlayan BEYGEM, 312 öğrencisinden 287’sini üniversiteye yerleştirdi ve ilk yıl yüzde 87 olan yerleştirme oranı, bu sene yüzde 92’ye yükseltti.

Üniversite hazırlık destek programı ile öğrencilere iyi bir gelecek imkanı sunan Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi (BEYGEM), bu yıl başarı grafiğini yükselttiğini açıkladı. Derslere devam eden 312 öğrenciden 287 öğrenci Türkiye’nin prestijli üniversitelerine yerleşti.

Beylicium AVM ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde uzman ve deneyimli öğretmen kadrosu, disiplinli öğrenci takip sistemi ve soru çözüm saatleri, deneme kulubü, test kulubü farklı uygulamaları  ile başarıyı yakalayan BEYGEM birçok kuruma da örnek oluyor.

PRESTİJLİ ÜNİVERSİTELERE YERLEŞTİLER

Birçok popüler meslek grubu için ilk adımı atan öğrenciler, tıp, diş hekimliği, dil ve konuşma terapisi, bilgisayar mühendisliği, hukuk, havacılık yönetimi, bilgi ve belge yönetimi, yeni medya, adalet, bilgisayar programcılığı, inşaat mühendisliği, mekatronik mühendisliği, iletişim fakültesi bölümleri, bilgisayar mühendisliği bölümlerine yerleşti.  En çok tercih edilen ve yerleşilen üniversiteler ise İstanbul Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Trakya Üniversitesi, Çanakkale Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Türk Alman Üniversitesi, Eskişehir Osman Gazi Üniversitesi, Erzurum Atatürk Üniversitesi, Karabük Üniversitesi oldu.

BEYGEM Eğitim Koordinatörü Göksel Gökçe, “Bireysel ve kitlesel başarıda bu sene çok iyiyiz. 312 öğrencimizden 287 öğrencimizi üniversiteye yerleştirdik. Kurulduğumuz ilk yılımızda yüzde 87 olan başarımızı 2. yılımızda yüzde 92’ye taşıdık. Birçok eğitim kurumundan tebrik mesajları aldık. Yerleşen öğrencilerin yüzde 98’i sadece BEYGEM’den eğitim aldı.” şeklinde konuştu.

(FOTOĞRAFLI) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!