28 Şubat'ın 19. yıl dönümü

Güncelleme Tarihi:

28 Şubatın 19. yıl dönümü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 14:51

- AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: - "Aziz milletimiz, AK Parti'ye karşı gerçekleştirilen antidemokratik girişim ve komplolara da hep karşı koymuş, vesayetçi ruh ve darbeci anlayışın artık tarihe karıştığını, bu güzel ülkeyi geriye götürecek hiçbir girişime müsaade etmeyeceğini göstermiştir"

Haberin Devamı

BARTIN (AA) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Aziz milletimiz, AK Parti'ye karşı gerçekleştirilen antidemokratik girişim ve komplolara da hep karşı koymuş, vesayetçi ruh ve darbeci anlayışın artık tarihe karıştığını, bu güzel ülkeyi geriye götürecek hiçbir girişime müsaade etmeyeceğini göstermiştir" dedi.

Tunç, 28 Şubat post modern darbesinin yıl dönümü nedeniyle gazetecilere yaptığı açıklamada, 28 Şubat'ın demokrasiye kara bir leke olarak hafızalara nakşedilen karanlık tarihin adı olduğunu ifade etti.

28 Şubat sürecinin, ülke insanlarının inancından ötürü kamplaştırılmaya çalışıldığı, insanların bir bölümünün fişlendiği ve ötekileştirildiği, eğitim müfredatından ekonomi ve finans sektörüne kadar antidemokratik müdahalelerde bulunulduğu bir tarih olduğunu dile getiren Tunç, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"28 Şubat, basın ve medyanın Genel Kurmay karargahından yönlendirilmeye çalışıldığı, yüksek yargı mensuplarına ve sivil toplum kuruluşlarına Genelkurmay'da brifingler verildiği, seçilmişlerin meşruiyet alanlarının atanmışlar ve medya basın aracılığıyla daraltılmaya çalışıldığı ve siyaset kurumunun etkisizleştirildiği bir tarihtir. Vesayetçi anlayışın milletimize meydan okuyarak, ülkeyi 50 yıl geriye götüren bu karanlık sürecin izlerini 14 yılda AK Parti silmiştir. Aziz milletimiz, AK Parti'ye karşı gerçekleştirilen antidemokratik girişim ve komplolara da hep karşı koymuş, vesayetçi ruh ve darbeci anlayışın artık tarihe karıştığını, bu güzel ülkeyi geriye götürecek hiç bir girişime müsaade etmeyeceğini göstermiştir. 28 Şubat sürecini milletimize yaşatanları bir kez daha kınıyor, ülkemizin böyle karanlık günlere geri dönmemesini yürekten temenni ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!