28 günde 16 futbolcu gönderildi

Güncelleme Tarihi:

28 günde 16 futbolcu gönderildi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 11:17

Ankaragücü'nde "yaprak dökümü" devam ederken, takımdan son ayrılan futbolcu ise Baki Mercimek oldu.

Haberin Devamı

"Gücbirliği" adı altında oluşturulan yeni yönetime, 3 Ocak'ta yapılan genel kurul sonrası eski yönetiminden 3 kişi alan Ahmet Gökçek, bugüne kadar Ankaragücü'ne Ankaraspor'dan transfer edilen 18 futbolcunun ardından önceki kadrodan 13, Ankaraspor'dan transfer edilen 3 futbolcuyu daha gönderdi. Ankaragücü Yönetimi,gönderilen birçok futbolcuya "Takım bulun, bonservislerinizde biz anlaşırız" dediği belirtilirken, futbolculara söylenen rakamların ise oldukca yüksek olduğu belirtildi.

Bugüne kadar Beki Mercimek'le beraber Ankaragücü'nden ayrılan futbolcuların sayısı ise 16 oldu. Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, "Son maçta taraftar tepkisiyle karşılaşan Baki, bu durum sonrasında istese de takıma yararlı olamayacağını söyledi. Biz de kendisine anlayış gösterdik. Yaptığımız görüşme sonrasında karşılıklı olarak anlaştık ve Baki Mercimek'le de yollarımızı ayırdık" dedi.

Haberin Devamı

Ankaragücü yönetiminin 28 günde takımdan gönderdiği futbolcular ise şunlar:

Baki Mercimek, Mustafa Er, Abdulaziz Solmaz, Barboros Barut, Semavi Özgür, Volkan Arslan, Emre Aygün, Konate, İlkem Özkaynak, Zafer Özgültekin, De Santos, Iglesias, Padilha, Handerson, Ceyhun Eriş, Ufuk Bayraktar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!