27. Vergi Haftası kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

27. Vergi Haftası kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 10:30

- Siirt'te, 27’nci Vergi Haftası kutlamaları kapsamındaki etkinlikler devam ediyor.

Haberin Devamı

SİİRT (AA) - Siirt'te, 27’nci Vergi Haftası kutlamaları kapsamındaki etkinlikler devam ediyor.

Defterdar Meral Dönmez ve Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekilleri Nedim Kuzu ve Fuat Özgür Çalapkulu’yu ziyaret etti.

Siirt Ticaret Odası Başkan Vekili Kuzu, ziyaretlerinden dolayı Dönmez ve Orulluoğlu’na teşekkür ederek, Siirt iş dünyasının her zaman devlete karşı olan sorumluluklarının bilincinde, bu sorumlulukları en iyi biçimde ve azami ölçüde yerine getirme gayreti içinde olduğunu söyledi.

Vergilendirilmiş kazancın kutsallığı düsturu ile yola çıkmış kişiler olduklarını ifade eden Kuzu, şunları kaydetti:

"İş dünyamız, bu zorlu iktisadi ve ticari yaşantı içinde rekabet edebildikçe var olmaya ve kazanmaya devam edecek. Kazandıkça da ürettiği vergiler sayesinde ilimiz ve ülkemiz de kazanacaktır. Siirt iş dünyasının çatı kuruluşu ve tüccar-sanayicilerimizin yasal temsilcileri olarak Odamızın da gerek Defterdarlığımızla, gerekse Vergi Dairesi Müdürlüğümüz ile kurumsal ilişkileri son derece verimli biçimde devam ediyor. Bundan sonra da böyle devam edecek."

Haberin Devamı

Defterdar Dönmez ise, Güneydoğuda en fazla borcuna sadık illerden birisinin de Siirt olduğunu, Defterdarlık olarak mükellefleri velinimet olarak gördüklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!