27 öğrenci 27 hikayesini kitapta topladı

Güncelleme Tarihi:

27 öğrenci 27 hikayesini kitapta topladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 10:01

İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’nun 27 öğrencisi, 27 bölümde, 27 yaşanmış hikayeyi bir kitapta topladı. Türkçe öğretmeni Edibe Koç, "Bir Ev Bir Hikaye" adlı kitap ile öğrencilerin içindeki yazarlık duygusunu ortaya çıkarttıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Namık Kemal Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen kitabın tanıtımına başta hikayelerini yazan öğrenciler, veliler, öğretmenler ve Okul Aile Birliği Başkanı Selda Sayıcı Keskin ile davetliler katıldı. Okul Müdürü Ali Koç, amaçlarının öğrenciler ile velileri bir arada tutabilmek olduğunu söyledi. Okul Müdürü Koç, çalışma ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’na sunup Namık Kemal Ortaokulu olarak Türkiye’ye örnek bir çalışma içerisinde bulunmak istediklerini belirtti.

"Bir Ev Bir Hikaye" adlı kitap ile ilgili bilgi veren Türkçe Öğretmeni Edibe Koç, "Kitabımız 27 bölümden, 27 yaşanmışlıktan, 27 minik yürekten oluşmakta. Bu kitap, belki de dakikalarımızı ayıramadığımız çocuklarımızla saatlerimizi ayırabileceğimizi ve ayırdığımız zamanda neler yapabileceğimizi, aileler içinde iletişimi arttırarak sosyalleşmenin temel taşını güçlendirmeyi gösterebilmemiz açısından çok büyük anlamlar ifade etmekte.

Haberin Devamı

Bu kitabımızın hazırlanmasında, basımına kadar emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi.

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!