Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler? - 26 Şubat 2016

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Showun bu haftaki konukları kimler - 26 Şubat 2016
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 20:31

Kanal D'nin eğlence dolu talk şov programı Beyaz Show'da bu hafta yine birbirinden eğlenceli konuklar var. 26 Şubat Cuma akşamı ekrana gelecek olan Beyaz Show seyircilerine yine eğlence ve sürprizlerle dolu dakikalar yaşatacak. Beyaz Show'a bu hafta kimler konuk oluyor?

Haberin Devamı

Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu yaptığı Beyaz Show'un 26 Şubat 2016 Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümünde birbirinden eğlenceli konuklar ile yine sürprizlerle dolu dakikalar bizleri bekliyor.

Sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü şovmen Ata Demirer, taverna kralı Cengiz Kurtoğlu ve ünlü oyuncu Büşra Pekin konuk oluyor.

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!

Beyaz Show 26 Şubat Cuma akşamı saat 23.15'te Kanal D'de! Sakın kaçırmayın!

26 Şubat 2016 Beyaz Show Fragmanı

Cengiz Kurtoğlu'ndan itiraf!

Fantazi müziğin önemli isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, yıllar önce yazdığı Gelin Olmuş Gidiyorsun isimli şarkısının anlamını yıllar sonra itiraf etti. Cengiz Kurtoğlu'na Gelin Olmuş gidiyorsun şarkısının anlamı neydi, yazarken ne hissetiniz? sorusu soruldu. Kurtoğlu'dan itiraf gibi açıklama geldi. Ünlü şarkıcı şarkının sözlerini 30 sene önce yazdığını fakat 30 yıl sonra kızını evlendirirken bu şarkıyı derinden hissettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Kurtoğlu, kızını gelin ederken kızının düğününde bu şarkıyı gerçekten anladığını stüdyodaki ve ekran karşısındaki seyircilerle paylaştı.

BAKMADAN GEÇME!