25'nci yıla görkemli kutlama

Güncelleme Tarihi:

25nci yıla görkemli kutlama
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 13:12

25'nci yıla görkemli kutlama

Haberin Devamı

BİLGİ teknolojileri ve iş çözümlerinde İzmir merkez olmak üzere, İstanbul ve Bursa şubeleri ile Türkiye genelinde sistem entegrasyonu, danışmanlık, bulut uygulamaları, MAS üretim yönetim sistemleri ile hizmet veren Egebimtes, 25'nci yılını Ahmed Adnan Saygun Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen konserle kutladı.
Şef İbrahim Yazıcı yönetimindeki Olten Flarmoni Orkestrası'na soprano Ayşe Şenoğul, tenor Erdem Erdoğan'ın solist olarak eşlek ettiği gecede, klasik müzik bestecilerinin eserleri seslendirildi. Yoğun ilgi gören geceye katılan davetlilere Tire Dereli Mevkiinde yer alan İzmir'de İyilik Var Ormanı 'Egebimtes 25'nci Yıl Korusu'nda fidan hediye edilirken, gecenin gerçekleşmesine katkı sağlayan sponsorlara teşekkür plaketleri sunuldu.
Gecede, Egebimtes Yönetim Kurulu Başkanı Levent Atay, Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Atay, ikinci kuşak temsilcisi Alp Atay konuşma yaptı. Egebimtes Yönetim Kurulu Başkanı Levent Atay, "Bu gece, bizi biz yapan, kocaman bu büyük esere birer tuğla eklemiş herkes bizimle birlikte. Her eserin, her insanın, her şirketin kısacası hepimizin bir hikayesi var. Ben Egebimtes'in hikayesini Anadolu'muza benzetiyorum. Nasıl bu topraklar kendine özgü karakteri ve dili ile yüzyıllar boyu pek çok uygarlığa ev sahipliği yapmış, savaşlar görmüş, kahramanlar, bilgeler, ustalar yetiştirmiş, barışlara ve sevgilere önderlik etmiş, farklılıkları birleştirmiş zengin bir kültüre sahipse; Egebimtes de Anadolu'dan örnek alarak 25 yıldır kendine özgü karakteri, tavrı, üslubu ile dünden bugüne ve bugünden geleceğe kendi hikayesini yazmaya devam ediyor. Kendimizi yarattığımız bu ilk 25 yılda her zaman özü sözü bir olmaya, vicdan ve erdem ile sorumluluklarımızı titizlikle ilk günkü heyecanımızla yerine getirmeye önem verdik. Her zaman işimize, iş ortaklarımıza, müşterilerimize, yaşadığımız çevreye ve topluma saygı duyduk, hem de saygınlığımıza önem verdik. İşimiz kadar sosyal sorumluluk projelerini de gerçekleştirmeyi önceliklerimiz arasına aldık" dedi.
Atay konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Hızla değişen günümüz dinamiklerinde dijital dönüşümün etkisinin gün geçtikçe arttığına ve bu dönüşümü yakalamış şirketlerin daha etkin, daha verimli çalışacaklarına, rekabet avantajında önemli bir yol kat edeceklerine, en önemlisi dijital dönüşüme ayak uyduramayan kurumların kesinlikle yok olacaklarına inanıyoruz. Geldiğimiz noktada artık Endüstri 4.0 yapay zeka ve robotlarla gelen yeni bir üretim konsepti olarak bütün sektörlerdeki dönüşümü temsil etmeye başladı. Biz de her zaman olduğu gibi bundan sonrada bu çok önemli dönüşümde müşterilerimizin, iş ortaklarımızın yanında olarak ilkleri uygulamalarında rehber olmayı sürdüreceğiz."
Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Atay’ın sürpriz doğum günü de sahnede Yönetim Kurulu Başkanı eşi Levent Atay ve oğlu Alp Atay tarafından çiçekle kutlandı.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!