250 kişiye güvenilir gıda eğitimi sertifikası

Güncelleme Tarihi:

250 kişiye güvenilir gıda eğitimi sertifikası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2017 15:53

250 kişiye güvenilir gıda eğitimi sertifikası

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliğiyle düzenlediği güvenilir gıda eğitimi kursuna katılan 250 kişi törenle sertifikalarını aldı.

Honaz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nün Güney Ege Kalkınma Ajansı işbirliği ile 2017 yılı Teknik Destek Programı kapsamında, güvenilir gıda eğitimi kursu düzenledi. 19-23 Haziran tarihleri arasında düzenlenen kursa büfe, market, kahvehane, lokanta, yemekhane ve kasap gibi birçok farklı işletme grubunda faaliyet gösteren 250 kişi katıldı. Eğitim sürecini tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

İlçede güvenilir gıdaya ulaşmak için başlatılan projenin eğitim aşamasında, katılımcılara gıda mevzuatı kanun ve uygulamaları, iş güvenliği, hijyen ve İSO 22000 gıda güvenliği yönetim sistemi hakkında eğitim verildi. Sertifika törenine Honaz Kaymakamı Zafer Öz, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Denizli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yılmaz Erkaya, İlçe Daire Amirleri ile Güney Ege Kalkınma Ajansı adına Emrah BALKAN, Honaz Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Kasım İNCEKARA, Honaz Mahalle Muhtarları, kursiyerler katıldı. 250 kursiyere, protokol üyeleri tarafından sertifikaların dağıtılmasıyla tören sona erdi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!