25 yaşındaki futbolcuya stent takıldı

Güncelleme Tarihi:

25 yaşındaki futbolcuya stent takıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 14:51

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta dün oynanan Batman Petrolspor maçının ardından kalp krizi geçiren Çorum Belediyespor'un futbolcusu 25 yaşındaki Akın Karaaslan'ın kalp damarlarından birine stent takıldığı, durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Çorum Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Kaptanı Hamit Işık, yaptığı açıklamada, dün sahalarında oynadıkları Batman Petrolspor maçının ardından kalp krizi geçiren savunma oyuncusu Akın Karaaslan'ın Çorum'daki ilk müdahalesinin ardından Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiğini söyledi.

Genç futbolcunun burada anjiyo olduğunu, damarlarından birine stent takıldığını anlatan Işık, "Akın'ın durumu gayet iyi. Anjiyodan sonra stent takıldı. Birkaç gün içerisinde taburcu edilecek. İlk kez böyle bir rahatsızlık geçirmiş. Kendisine ve camiamıza geçmiş olsun diliyorum" dedi.

Akın'ın, 4-5 hafta istirahat edeceğini, daha sonra yapılacak testlerin sonucuna göre antrenmanlara başlayacağını kaydeden Işık, başarılı oyuncularının en kısa sürede takıma dönmesini diledi.

Haberin Devamı

Işık, futbolcularına geçmiş olsun mesajı yayınlayan Türkiye Futbol Federasyonu ile üzüntülerini paylaşan kulüp, sporcu ve taraftarlara teşekkür etti.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda oynanan Çorum Belediyespor-Batman Petrolspor maçında rahatsızlanmasına rağmen müsabakaya devam eden Akın Karaaslan, daha sonra hastaneye götürülmüş, burada kalp krizi geçirdiği anlaşılmıştı.

BAKMADAN GEÇME!