25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara açıldı!

Güncelleme Tarihi:

25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2012 09:09

"Yapı"ya dair her şey, 20-23 Eylül'de bölgenin en büyük yapı buluşmasında!

Haberin Devamı

Yapı malzemesi seçiminde en doğru pazar, Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara "yeni yerinde" sektör profesyonellerini 25. kez ağırlıyor...

/images/100/0x0/55eb0233f018fbb8f8a50c39

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, 20 Eylül'de yeni yeri Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. 23 Eylül Pazar akşamına kadar açık olacak olan Fuar, Türk yapı malzemesi üreticilerini, yatırımcı kamu kuruluşları ve bölgenin yapı profesyonelleriyle 25. kez bir araya getirerek yapı sektörünün nabzını tutuyor.

25. Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, bu yıl 12.000 m2'lik yeni alanında, 200'den fazla katılımcı firma, binlerce ürün çeşidi ve 30.000 ziyaretçisiyle bölgenin en büyük fuarı olma özelliğini koruyor.

Haberin Devamı

1988 yılından bu yana düzenlenen ve bölgenin en büyük ticaret platformlarından olan Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara, Başkent merkezli olmak üzere tüm bölgedeki firmaları, ilgili kamu kurum, kuruluş ve yatırımcılarını sektör profesyonelleriyle iletişime geçirerek, yeni iş ve yatırım olanakları yaratacak büyük fırsatlar sunuyor.

Yapı sektöründeki en son teknoloji, ürün ve hizmetlerin sunulduğu fuarda ziyaretçiler, tek bir çatı altında yer alan 2.000'den fazla ürün segmentindeki ürün ve hizmetleri inceleyerek, katılımcı firmaların üst düzey yetkililerinin görüş ve önerilerini alarak, uygulamada karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi edinme fırsatı elde ediyor.

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından 36 yıldır düzenlenen Yapı Fuarları - Turkeybuild, ulusal ve uluslararası alanda yapı malzemesi sektörüne büyük katkılar sağlamaya devam ediyor. Mayıs ayında düzenlenen "Bölgenin ve Türk Yapı Sektörünün en büyük buluşması" Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'un ardından, 20 Eylül'de ziyarete açılan Yapı Fuarı - Turkeybuild Ankara'yı, 11- 14 Ekim'de düzenlenecek olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir izleyecek.

Haberin Devamı

Yapı Fuarları - Turkeybuild her yıl; Türk yapı malzemesi sektörünün dev firmalarını, mimarlar, mühendisler, peyzaj mimarları, müteâhhitler, GYO'lar, meslek odaları, resmi ve yerel yönetim temsilcileri, yatırımcılar, akademisyenler, öğrenciler ve ilgili STK'lardan oluşan yapı sektörü profesyonelleri ile bir araya getiriyor.

Detaylı Bilgi ve Online Davetiye için:
yapifuari.com.tr

Mobil Fuar Rehberi için:
yapifuari.com.tr/ıphone

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!