25’inci yıl kutlaması

Gülen-Emre Can çifti, geçen hafta evliliklerinin 25 yılını geride bırakmanın onuruna dostlarına bir davet verdi.

Bodrum’da yapımı süren Fuga Evleri’nin sahibi olan Emre Can, eşinden habersiz organize ettiği bu davete tüm dostlarını çağırmıştı. Çocukları Eren ve Gizem de onların mutluluğuna ortak oldu.
/images/100/0x0/55eb435af018fbb8f8b5db34
Kempinski’de sergi


Kempinski Hotel Barbaros Bay-Bodrum, yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapıyor. Kamil Aslanger’in "Harem’den Hayaller" konulu resim sergisi, 25 Ağustos’ta açılacak ve 15 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek.

Partide Salma Hayek’le tanıştı

Derin Mermerci, annesi Ender Mermerci ile çıkacağı Amerika seyahatini son anda iptal etmiş ve İstanbul’da kalmıştı. İstanbul gecelerinin tadını çıkarmaya devam eden genç Mermerci’ye geçen hafta önce Reina, ardından da Les Ottomans Otel’de rastladım. Önceki gün ise Ömer Karacan’ın Kanlıca’daki yalısında verdiği davetin konukları arasındaydı. Karacan, Salma Hayek için verdiği bu davette, dünyaca ünlü oyuncuyu Derin Hanım’la da tanıştırmış duyduğuma göre...

Bianca’nın gülleri nişanlandı

Emre Ergani ile Şebnem Işık, önceki akşam Bodrum-Gölköy’deki Bianca Club’ta düzenlenen törenle nişanlandı. 200 kişinin davet edildiği nişan törenine katılanlar arasında Alinur Velidedeoğlu, Enci Teker, Figen-Yiğit Doğusoy, Sinan-Rebeka Çetin, Hülya-Metin Aşık, Jeff Steiner, Yonca Evcimik, Pelin Akad, Cenan-Hasan Sel, Metin Fadıllıoğlu, Esra-Sinan Gürsoy, Lara Kamhi, Volkan Büyükhanlı, Kaya Demirer, Cem Baba, Gül Etker, Sair İkbal, Mehmet Kurşuncu, Sinem- Ahmet Bayer, Karen Oksay ve Sandy-Tolga Atalay da vardı. Yüzükleri Rebeka Çetin’in taktığı tören sonrası eğlence sabaha kadar devam etti.

Büyük parti yaklaşıyor

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Formula 1 etkinlikleri arasında en çok konuşulanı, Selim Hamamcıoğlu’nun Kız Kulesi’nde verdiği "Racing Fever" partisi olmuştu. 150 Türk ve 450 yabancı misafiri ağırlayan parti, bu yıl da "Racing Fever 2006" adıyla 26 Ağustos gecesi yine aynı mekanda tekrarlanıyor. Partinin organizasyonunu Arda Can, Selim Demir ve Tuvana Büyükçınar’ın ortağı olduğu A46 Organization yapacak.

Sevgilim olsa saklamam

Tarkan Sualp’ten olaylı şekilde ayrıldıktan sonra adı birkaç erkekle anılan Çiğdem Kayalı geçtiğimiz akşam kız kardeşi Şebnem Çapa ile Sortie’ye gitti, Kayalı, sıkıntısını "O ayrılıktan beri hayatıma kimse girmedi, zaten olursa da saklamam. Göğsümü gere gere bu adam benim sevgilim" derim sözleriyle dile getirdi.

Çocuklara özel işbirliği

Irmak Okulları, ufkunu genişletmek ve gelişimini hızlandırmak için Amerika’nın Michigan eyaletindeki saygın eğitim kurumlarından Cranbrook ile işbirliği anlaşması imzaladı. Bununla da kalmayan okul yöneticileri, ardından okul öncesi hizmet için Bubbles ve Arkeon ile işbirliği yaparak ilk anaokullarını açtı. Hayat boyu öğrenmeyi ve paylaşmayı teşvik eden "Farklılaştırılmış Eğitim Sistemi" felsefesini benimseyen Irmak Bubbles, 1-5 yaş grubundaki çocuklara eğitim hizmeti veriyor. Anaokulu hakkında detaylı bilgiyi www.irmak.k12.tr ve www.bubbles-kidscorner.com adreslerinden almak mümkün.

Şans meleği

Ece Vahapoğlu, geçtiğimiz yıl İstanbul’daki F1 yarışı öncesi Kimi Raikkonen’in aracına dokunmuş ve o araç birinci olmuştu. Takım da Vahapoğlu’nu sonraki yarış için İtalya’ya davet etmişti. Vahapoğlu, bu yıl da Kimi Raikkonen’i göreceğini ve yine garaja ineceğini söylüyor. Hatta söylediğine göre ünlü F1 pilotu kendisine "şans meleğim" diye seslenir olmuş.

Aloğlu mayolu

Fen-İş Alüminyum’un sahibi Sedat Aloğlu’nun Bodrum tatili sürüyor. Sedat Bey önceki gün de küçük oğlu Sinan ile Türkbükü sahillerindeydi... Uzun zamandır mayolu olarak objektife takılmayan Sedat Aloğlu, bu tatil sırasında gazetecilerden kaçamadı.

Marka tutkunu

Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin, futboluyla olduğu kadar marka tutkusuyla da konuşuluyor. Öte yandan eşi Cansu Hanım da "marka tutkusu" konusunda ondan geri kalmıyor. Geçtiğimiz akşam arkadaş grubuyla Reina’ya giden Cansu Hanım, yine kuralları bozmamıştı, tepeden tırnağa markaydı... Metin, kıyafetini 800 Euro’luk D&G kemer, 1400 Euro’luk Louis Vuitton çanta ve 7000 dolarlık Bvulgari saat ile tamamlamıştı.
Yazarın Tüm Yazıları