2486'ıncı şahitlik

Güncelleme Tarihi:

2486ıncı şahitlik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 11:30

Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, bugüne kadar yaptığı binlerce nikah şahitliğine geçtiğimiz günlerde yenilerini ekledi.

Haberin Devamı

Bu şahitliklerden birisi 27 yıldır yanında aşçı olarak çalışan ve kendisine “O bizim babamız” diyen Selim Şahin’in oğlu Harun’un nikahıydı.. 2485. Şahitliği çocukluk arkadaşı Ressam Yusuf Katipoğlu’ nun oğlu Burak’ın nikahı, 2486. Şahitliği ise ressam arkadaşı Ayhan Türker’in kızı Pınar Türker’e yaptı...

Ulusoy’un aşçısı Selim Şahin geçtiğimiz günlerde oğlu Harun’u evlendirdi. Yılmaz Ulusoy da eşi Serap Ulusoy ve kızı Pınar Ulusoy Şenol’la birlikte aşçısının bu mutlu gününde onların yanında yer aldı. Aileyi çeyrek asırdan fazla bir süredir tanıdığını söyleyen Yılmaz Ulusoy, 27 yıllık aşçısının oğlu Harun ile nişanlısı Nuray’ın düğünlerinde çiftin nikah şahitliğini yaptı.

 Ressam Yusuf Katipoğlu ise uzay mühendisi olan oğlu Burak’ı Psikolog Zeynep hanımla evlendirdi. Kuzguncuk nikah dairesinde kıyılan nikahta çiftlerin şahitliğini de yine damadın babası Yusuf Katipoğlu’nun çocukluk arkadaşı olan Yılmaz Ulusoy yaptı.

Haberin Devamı

2486ıncı şahitlik

 

Ressam Ayhan Türker in kızı Pınar Türker ile Vedat Uygun Perra Palace otelde evlendi. Nikah şahitleri Yılmaz Ulusoy ve Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar yaptı..

2486ıncı şahitlik


Ulusoy, sayısı binleri aşan nikah şahitliklerine, son üç şahitliği de ekleyerek, 2486 gibi bir rakama ulaştı. Ve bu alandaki rekorunu sürdürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!