24 sezon sonra çok kötü

Güncelleme Tarihi:

24 sezon sonra çok kötü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2013 00:53

G.Saray, 1989-90 sezonu ilk 4 haftasının ardından en vasat başlangıcını yaptı.

Haberin Devamı

Bundan 24 yıl önce Aslan ligin aynı döneminde 3 gol atıp, 6 puan toplamıştı. Bu sezon ise Süper Lig’de 4 maç geride kalırken Cimbom, 4 gol bulup yine 6 puan elde etti.

VE Aslan dibe vurdu... Süper Lig’in ilk dört haftasında yenilgi yüzü görmemesine rağmen 4 gol kaydedip 6 puan alan G.Saray, zirveden uzakta kaldı. Tarih sayfalarını karıştırdığımızda ise, Cimbom’un (Son 25 sezonda) en kötü ilk 4 hafta performansının 1989-90’da olduğunu görüyoruz. O sezonu 63 puanla 4. sırada tamamlayan Galatasaray, başlangıçtaki 4 maçta ise 2 yenilgi, 2 galibiyet alabilmişti. Aslan o maçlarda 3 gol atıp, kalesinde de 3 gol görmüş, kendisine 10. sırada yer bulmuştu.

Sadece üç gol yediler ama...

TARİH tekerrür etti. Sarı kırmızılılar, 2013-14’ün açılışında 4 maçta yenilmedi. Aldığı 3 beraberlik ve 1 galibiyet sonrası 6 puan toplayabildi. 4 gol atan Galatasaray, 3 gol yedi.
Bu sezonun 4. haftasında tüm maçlar tamamlanmadığı için sıralamadaki yeri tam belli olmayan Aslan, şu anda 7.’likte yer buldu... 24 sezon sonra kötü başlangıcını tekrar eden Wesley Sneijder, Burak ve Drogba’lı Cimbom’un, sezon sonu kaçıncı sırada olacağı ise şimdiden merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

24 sezon sonra çok kötü

Şampiyon Beşiktaş olmuştu

TÜRKİYE Ligi’nde 1989-1990 sezonunda Beşiktaş, 75 puanla şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. İkinci ise 70 puanla Fenerbahçe olmuştu. O sezon Galatasaray’ın teknik direktörü Sigfried Held’di. Kadrodaki tek yabancı futbolcu ise Simoviç’ti.

BRUMA NE YAPTI?

EMRE Çolak, yerini Bruma’ya bırakıp oyundan çıkarken tribünlerden ıslık sesleri yükseldi. Genç futbolcu duruma şaşırırken, yedek kulübesine geldiğinde buradaki arkadaşları tarafından teselli edildi. Emre maç sonrası, “Bu bir tepki miydi anlayamadım. Ama iyi oynamadığım düşünülüyorsa, daha iyi olmak için uğraşırım” dedi.

Ben de küfür ettim!

MP Antalyasporlu Gökçek Vederson, 68. dakikada sakatlık yaşarken sarı kırmızılı taraftarla kavga etti. Kale arkasındaki taraftarla gerginlik yaşayan Vederson, saha kenarına götürüldü. Terim’in teselli ettiği Vederson, “Sakatlık yaşadım. Taraftar görmedi. Gösterdim. Baktım hâlâ küfür ediyorlar ben de küfür ettim ne yapayım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!