GeriSeyahat 24 MAYIS: Sunset defile
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
24 MAYIS: Sunset defile

24 MAYIS: Sunset defile

Dünya podyumlarının en iyi top model adaylarından Tonia Molyavko Sunset defilesi için Türkiye'ye geliyor. Sunset'in yeni modellerinin tanıtımı bu akşam 20:30'da Çırağan Sarayı'nda gerçekleşecek.

 

Türkiye’den ünlü modellerin yer alacağı defilede asıl sürpriz, Armani, Valentino ve Victoria Secret gibi dünyaca ünlü markaların defile ve katalog çekimlerinde yer alan Tonia Molyavko olacak. Esther Canadas’ın yanı sıra SUNSET’in 2006 kataloğu için birbirinden güzel pozlara imza atan Molyavko, defilede yer almak üzere İstanbul’a geliyor.

 

/images/100/0x0/55ea3563f018fbb8f8717486
21 yaşındaki Tonia Molyavko, eşsiz güzelliğiyle SUNSET’in 2007 kataloğunda da yer almayı başardı. Aynı zamanda ödüllü bir yüzücü olan Molyavko İstanbul’da gerçekleştirilecek 2007 katalog çekimlerinde tüm koleksiyonu tanıtacak. 23 Mayıs’ta İstanbul’a gelecek olan Molyavko, iki gün sürecek katalog çekimlerinin ardından 28 Mayıs’ta ülkesi İtalya’ya geri dönecek.

 

Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilecek defilede, Güzide Duran, Çağla Şıkel, Cansu Dere, Şenay Akay, Özge Ulusoy, Ahu Yağtuğ ve Selam Ergeç gibi ünlü Türk modeller yer alacak. Koleksiyonda yer alan en trendy mayo ve bikinilerin yanı sıra mayokinilerin de gözler önüne serileceği defilede, pareo, pantolon ve diğer plaj aksesuarları da tanıtılacak.

 

SUNSET için hazırladığı 450 parçalık koleksiyon ile ilk büyük mayo defilesini gerçekleştirecek Hakan Yıldırım’ın tasarımlarının ilk kez görücüye çıkacağı defilede konsept 80’li yıllar olarak belirlendi.

 

False