230 girişimci adayı sertifikasını aldı

Güncelleme Tarihi:

230 girişimci adayı sertifikasını aldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2017 11:40

230 girişimci adayı sertifikasını aldı

Haberin Devamı

DENİZLİ Ticaret Odası'nın (DTO), düzenlediği uygulamalı girişimcilik kurslarını tamamlayan 230 girişimci adayına sertifikaları verildi.

Denizli Ticaret Odası'nın Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)  Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) işbirliğiyle düzenlediği girişimcilik kursları devam ediyor. Bu çerçevede kursları başarıyla tamamlayan 230 girişimci adayı için DTO Toplantı Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi.

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi eğitmenleri aracılığıyla 2017 yılı boyunca Denizli Ticaret Odası'nda toplam 1300 kişiye eğitim verildiğini söyleyen DTO Başkanı Uğur Erdoğan, girişimcilerin ülke ekonomisine katkı sağlayacaklarına inandıklarını ifade ederek, "Her girişimci, yeni bir iş kapısı açmakta ve ek istihdam sağlamaktadır. Yeni bir iş yeri, yeni istihdam anlamına gelir. Bizlerden kurs alıp iş yeri açanların yanında olmaya devam ediyoruz. İş yerlerinin açılışında ve devamında da onlarla sürekli temas halindeyiz. İşleriyle ilgili her türlü konuyu, her fırsatta istişare ediyoruz. Girişimcilik demek, istihdam demek; ülke ekonomisine katkı sağlamak demektir. Sertifika alanlara bundan sonraki iş hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Tören sonunda, girişimci adaylarına sertifikaları verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!