23 Nisan'daki şehitli gösterinin incelemesi sürüyor

Güncelleme Tarihi:

23 Nisandaki şehitli gösterinin incelemesi sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 13:47

23 Nisan'daki şehitli gösterinin incelemesi sürüyor

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, 23 Nisan kutlamalarında anasınıfı öğrencilerinin ellerine aldıkları oyuncak silahlarla bir çatışmayı canlandırması ve bir öğrencinin şehit rolü yaparak üzerinin Türk bayrağıyla örtülmesiyle sona eren gösteriyle ilgili başlatılan incelemenin sürdüğünü bildirdi.
Milli Eğitim Müdürü Elmalı, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavının yapıldığı Hacı Mustafa Gazioğlu Ortaokulu'nda açıklamalarda bulundu. Elmalı, ''Şu anda 280 okulda, bin 704 salonda, 3 bin 872 öğretmen nezaretinde 21 bin 679 öğrencimiz TEOG sınavına girdi. Sınavlarımız sağ salim başladı ve sorunsuz sürüyor. Bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bakanlığımızın talimatları gereği biz her türlü önlemlerimizi aldık. TEOG sınavlarına, üniversite sınavları gibi önem veriyoruz. Hasta ve okula gelemeyecek engeli bulunan 11 öğrencimizi de evlerine gönderdiğimiz öğretmenlerimiz ve özel sınav kitapçıkları aracılığıyla sınava aldık. Onlar da evlerinde sınava giriyorlar'' diye konuştu.
Basın mensuplarının, Sami Yangın Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerinde, Şükrü Malaz İlkokulu'nun anasınıfı öğrencilerinin şehitli ve silahlı yaptığı gösteri ile ilgili soruları üzerine Müdür Elmalı, ''Başlatılan inceleme sürdürülüyor. Orada büyük bir olay yok. Fakat, biz inceleme başlattık'' dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!