23 Nisan Coşkusu Kayserigaz’da Yaşandı

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan Coşkusu Kayserigaz’da Yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 10:05

HER YIL BİNLERCE ÇOCUĞA ULAŞAN KAYSERİGAZ DOLGİ ÇOCUK TİYATROSU, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HAFTASI DOLAYISIYLA KAPILARINI MİNİK YÜREKLERE AÇTI.

Her yıl binlerce çocuğa ulaşan Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla kapılarını minik yüreklere açtı.
“Sektöre ve Paydaşlarına İlham Veren Marka Olmak” vizyonuyla hareket eden Kayserigaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Dolgi Çocuk Tiyatrosu ile minik izleyicilerinin önüne çıktı. Organizasyondan sorumlu olan Kayserigaz Kurumsal İletişim Birimi, konuyla ilgili olarak şu bilgileri aktardı:
“Kayserigaz olarak, sosyal sorumluluk projelerine verdiğimiz önemi her platformda vurguluyoruz. Bu kapsamda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası için her yıl gerçekleştirdiğimiz Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosu etkinliği ile bir kez daha minik yüreklerle buluştuk. Her geçen gün enerji kaynaklarının azaldığı, yaşam şartlarının gittikçe insanların aleyhine işlediği dünyamızda, çocuklarımızda çevre bilinci oluşturmak, sosyal mesajlar vererek onların çevreye ve topluma olan duyarlılıklarını artırmak adına ilkini 2009 yılında başlattığımız Dolgi Çocuk Tiyatromuz, bugün tüm coşkusuyla devam etmekte.
Kayserigaz olarak, yarının köklerinin bugünün parlayan yıldızı çocuklar olduğunun farkındayız. Geleceğin parlayan yıldızlarını eğitmek, anne-baba ve öğretmenlerin başlıca görevleri olduğu kadar biz topluma hizmet sunan kurum ve kuruluşların da temel misyonları arasında. Bu amaçla, minik öğrencilerimizde çevre duyarlılığını artırmak, doğaya dost olan doğalgazın faydalarının yanı sıra çevreye ve topluma saygı çerçevesinde yapılması ve yapılmaması gereken davranışları çocuklara eğlenceli bir şekilde sunarak onların doğaya olan bilinçlerini artırmak vazifelerimiz arasındadır. Biliyoruz ki, çocuklarımıza verdiğimiz eğitim üzerinde ne kadar çok gayret gösterir, onların yaşadığımız dünyaya saygılı, bilinçli ve iyi bir vatandaş olmaları için ne kadar çok çaba sarf edersek, işte o vakit üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmiş olabiliriz. Nihai olarak, bu gibi proje ve çalışmaların yaygınlaşmasını, çocuklara yapılan yatırımın geleceğe olan yatırım olarak düşünülmesini temenni ediyoruz.”
Yaklaşık 35 dakika süren tiyatroda çocuklar interaktif bir şekilde katılım gösterirken, profesyonel tiyatro ekibi sayesinde de sosyal konulardaki mesajları neşe ve eğlence içerisinde öğrendiler. Tiyatro sonunda, Kayserigaz’ın ikramı olarak öğrencilere Dolgi tarafından sürpriz hediyeler dağıtılırken, katılım gösteren okul öğretmenleri Kayserigaz’a teşekkürlerini sundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!