2237 no’lu odaya iki erkekle çıktı

Güncelleme Tarihi:

2237 no’lu odaya iki erkekle çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2005 01:48

Gamze Özçelik’in, geçen yıl 27 Haziran- 1 Temmuz günlerinde Kemer Resort Otel’de kaldığı ortaya çıktı. Özçelik’in 30 Haziran gecesi yanında iki erkekle odaya çıktığı belirtildi.

BASKETBOLCU eski sevgilisi Gökhan Demirkol’un kendisini ilaçla uyutup tecavüz ettiğini ve cep telefonuyla görüntülediğini ileri süren Gamze Özçelik’in geçen yıl 27 Haziran- 1 Temmuz günleri arasında Kemer Resort Otel’de kaldığı ortaya çıktı. 30 Haziran gecesi diskoya giden Özçelik’in saat 05.00 sıralarında yanında iki erkekle otele döndüğü, 1.5 saat sonra erkeklerin otelden ayrıldığı belirtildi.

Tecavüz görüntüleri elden ele dolaşan Gamze Özçelik’in suçladığı eski sevgilisi Gökhan Demirkol’un avukatı Ömer Yeşilyurt’un olay tarihinde ünlü oyuncunun Kemer’deki bir otelde kaldığını açıklaması üzerine gözler Antalya’nın turistik Kemer İlçesi’ne çevrildi. Basketbolcu Demirkol’un avukatı Yeşilyurt, tecavüz görüntülerinin 1 Temmuz 2004 günü saat 06.11’de çekildiğini ve o tarihte Gamze Özçelik’in 5 yıldızlı Kemer Resort Otel’de tatil yaptığını açıklamıştı.

Kemer’in 5 yıldızlı otellerinden olan ve 3 yıl önce hizmete açılan 357 odalı Kemer Resort Oteli’nin yetkilileri, Gamze Özçelik’in o tarihte otelde kaldığını doğruladı. Özçelik’in 27 Haziran 2004’te otele giriş yaptığı ve 1 Temmuz 2004 tarihinde öğle saatlerinde de çıkış yaptığı açıklandı.

DİSKODA EĞLENDİLER

Gamze Özçelik’in 30 Haziran gecesi otelden çıkarak annesi ve iki kızkardeşiyle birlikte eğlence merkezi Club Aura’ya gittiği ileri sürüldü. Gece kulübünde yanında basketbolcu sevgilisi Gökhan Demirkol olduğu iddia edilen bir erkeğin, annesi ve kızkardeşiyle eğlenen Gamze Özçelik’in bir kameraman tarafından görüntülenmesi üzerine diskodan uzaklaştığı kaydedildi.

Gamze otelde bedava kaldı

Olay tarihinde Otelin Genel Müdürü olan Ruhi Çuhadaroğlu, Gamze Özçelik’i reklam amacıyla otele kendisinin davet ettiğini söyledi. Otel yeni açıldığı için reklam yapma gereği duyduklarını belirten Çuhadaroğlu, şöyle dedi:

‘Annesi Tülin Özçelik, otelimizdeki güzellik salonunun işletmecisiydi. Kendisinden rica ettim, Gamze otelimize geldi. Gündüzleri deniz kenarında ve iskelede güneşlendi, havuza girdi. Kaldığı 2237 no’lu standart oda, tek kişilikti. Kendisiyle tanıştığımda yanında siyah pantolon ve siyah tişört olan bir erkek vardı. Annesi ve iki kızkardeşi de yanındaydı. Lobide konuştuk. Otelimizde ücretsiz olarak kalmıştı. Olay görüntülerini izlemedim. Konakladığı sürede, her gece dışarı çıktığını biliyordum. Annesinin de Kemer ilçe merkezinde bir evi vardı. Şu anda o otelde görev yapmıyorum fakat, güvenlik kameraları ve gece raporlarına bakılabilir.’

MİSAFİRLERİM FAZLA KALMAYACAK

Bu otelde geçen yıl görev yapan, şimdilik adının açıklanmasını istemeyen, ancak gerekirse mahkemede tanıklık edeceğini söyleyen bir otel görevlisi de Gamze Özçelik’in 30 Haziran’ı 1 Temmuz’a bağlayan gece annesi ve kızkardeşleriyle dışarı çıktığını söyledi. Otelin önüne saat 05.00 sıralarında 34 plakalı bir Mercedes otomobilin yaklaştığını ve içerisinden iki erkek ile Gamze’nin indiğini söyleyen bu görevli şöyle dedi:

‘3 kişiydiler. Otomobilden indiklerinde Gamze’nin yanında 2 erkeği gören görevlimiz müdahale etmiş, diğer 2 kişinin rezervasyonu olmadığını belirterek otele almak istememiş. Gamze ise ‘Benim misafirlerim, fazla kalmayacaklar’ diyerek yukarı çıkartmış. Otomobil, otelin önünde kaldığı için odayı arayıp aracı çekmelerini rica ettim. Telefona çıkan erkek, ‘Abi hemen gideceğiz’ dedi. 1 veya 1.5 saat sonra da iki erkek dışarı çıkıp otomobile binerek uzaklaştı. Oteldeki odaların dekorasyonu iki blok şeklinde yapılmış. Bir bölümünde yeşil, bir bölümünde mavi halıfleks var. Gamze’nin kaldığı tek kişilik oda yeşil halıfleks kaplıydı. Katlarda kamera yok. Girişte, resepsiyonda var. Bu iki kişinin girişinin o kameranın kayıtlarında olması lazım.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!