22 yaşındaki genç gündüz vakti Porsche çaldı

Güncelleme Tarihi:

22 yaşındaki genç gündüz vakti Porsche çaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2016 11:14

Francisco Gonzalez-Velasquez, 1.69 milyon USD (yaklaşık 5 milyon TL) fiyat etiketiyle ABD’nin Salt Lake kentinde satılık olan Porsche'u çaldı. Lüks otomobilin bulunması 6 tam saat sürdü.

Haberin Devamı

22 yaşındaki Francisco Gonzalez-Velasquez muhtemelen Grand Theft Auto oynamayı fazla kaçırmış olacak ki, bunu gerçek hayatta da denedi. Bir otomobil hırsızlığı yapmaya karar verdi ama karar verdiği otomobil çok özel bir otomobildi. Çalacağı otomobil, opsiyonel olarak sunulan Weissach paketli ve Martini sticker setine sahip 2015 model, çok az kullanılmış bir Porsche 918 Spyder’dı.

22 yaşındaki genç gündüz vakti Porsche çaldı

1.69 milyon USD fiyat etiketiyle ABD’nin Salt Lake kentinde satılık olan Porsche, Velazquez’in showroom’un ön camını kırması ve içeri girerek otomobilin anahtarları almasıyla birlikte sırra kadem bastı. Neyse ki limitli üretim otomobil, 6 saatlik bir aramanın sonunda showroom’dan sadece 3,5 km uzaklıktaki 300 S. State Sokak’ta bulundu.

Haberin Devamı

918 Spyder Weissach şimdi Porsche Salt Lake’de sakin bir şekilde yeni sahibini bekliyor. Satılık ilanına göre 2015 model otomobil, Valezquez onu çalmadan önce sadece 1276 km’de idi. Neyse ki Nürburgring’i sadece 6 dakika 57 saniyede dönen Spyder’ın çalınmasıyla birlikte Salt Lake çalışanları dersini aldı ve anahtarı daha zor ulaşılabilecek bir yere kaldırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!