2017'de ne olacak: Aşk İkizler’de şans Terazi’de

Güncelleme Tarihi:

2017de ne olacak: Aşk İkizler’de şans Terazi’de
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2016 14:19

Hayatınızda ne gibi sürpriz değişiklikler olacak? Ne zaman sözleşmelere imza atmalı, ne zaman aşk için harekete geçmelisiniz? Astrolog Nigar Bostan, 2017’de burçları nelerin beklediğini Hürriyet okurları için anlattı.

Haberin Devamı

KOÇ 

2010 yılından beri çizdikleri yolda sürpriz değişimler yaşayan Koçlar için, 2017 bu değişimlerin sonuçlarını getirecek. Koç burçları 2017’nin Ocak ayından itibaren hayatlarında sürpriz değişiklikler yaşayıp gerek özel gerekse iş ilişkilerinde radikal kararlar alacaklar. Hayat akışlarında 2009 yılından beri hissettikleri değişim rüzgârını, uluslararası bağlantılar, denizaşırı ticaret, eğitim, öğretim, hukuki konular alanında hissedebilirler.
Haziran ayında maddi gelirlerinde artış olabilir. 27 Ağustos-14 Eylül arası büyük bir aşka yelken açabilirler.

9 Nisan-4 Mayıs:
Maddi kazanımlar, gelir ve giderlere dikkat etmeleri gerekir, iş sözleşmeleri, anlaşmaları konusunda aksiliklerin yaşanacağı bir dönem olabilir. Beklenen paralarda gecikmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

13 Ağustos-6 Eylül:
Gündelik hayatta işlerin aksadığı durumlarla karşılaşabilirler. Ofis ortamında çalışanları ve hizmet edenlerden dolayı çıkacak problemler zihni meşgul edebilir.

6 Eylül-30 Eylül:
Bu süreçte yıllık sağlık kontrolünden geçebilirler. Özellikle kan değerlerinin ölçülmesi önemlidir.

3 Aralık-24 Aralık:
Vize işlemleri, uzun yolculuklar, devletle bağlantılı konular, hukuki işlemler, akademik bağlantılar aksilikler çıkarabilir. Tüm bu konuları iki kere gözden geçirmekte fayda vardır.

2017de ne olacak: Aşk İkizler’de şans Terazi’de

Nigar Bostan, SoulSearch School’da başladığı çalışmalarına, izoterik ve karma astrolojiyle devam etti. Eğitim çalışmalarının yanı sıra bireysel ve kurumsal danışmanlık yapıyor.

 

BOĞA 

2012-2014 ‘ten beri hayatı ağır bir yapılanmayla şekillendiren Boğaların, bu sene kariyerlerinde radikal bir dönüşüm yaşanacak.

2017 yılında Boğaların 2012-2014 yılları arasında yeniden yapılandırdıkları gelir akışlarını korumak için ayaklarını yere sağlam basmaları önem kazanacak. Nisan ayından sonra ev almak veya satmak, iş değiştirmek ya da farklı yöneticilerle çalışmak söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

4 Mart-16 Nisan arasında yaşadıkları gergin ve sonlanan ilişkiler, yerini 6 Haziran-5 Temmuz arasında keyifli birliktelik ve bereketli ortak projelere bırakacak. 

19 Aralık-8 Ocak:
Yakın akrabalar, kısa-uzun seyahatler, uluslararası ilişkiler, eğitim konuları, iletişimsel zorluklar, evraklarla ilgili problemler yaşatabilecek bir dönem olabilir. 

9 Nisan-4 Mayıs:
Bu dönemde ikili ilişkiler hassas olacak, konuşmalar yanlış anlaşılacak ve uzlaşmaya varılamayacaktır. Sözleşmeler ertelenmeli, yeni başlangıçlarla ilgili kararlar alınsa da yürürlüğe koymak için 5 Mayıs beklenmelidir. 

13 Ağustos-6 Eylül:
Sosyal ilişkiler, çocuklarla alakalı konular, sportif faaliyetler, komisyon işlerinde zorlayıcı durumlar gündeme gelebilir. 

Haberin Devamı

3 Aralık-24 Aralık:
Borçlar, krediler, ortak paylaşımlar, ruhsal konular çerçevesinde dikkat edilmesi gereken bir dönem olacaktır.

İKİZLER  

2012 yılı çok laf az iş getirmişti İkizlere, bu yıl süzgeçlerinde kalan yapıcı ilişkilerden faydalanma zamanı. Ancak derslerini iyi çalışmaları şart.
2015 yılından beri hayatın zorlu testlerinden geçmeye devam eden İkizler, 2017’nin sonuna kadar partnerleriyle farklı bir yol izleme kararını şekillendirecekler. Hayat onlara 2001’de olanların adeta sonuçlarını yaşatıyor gibidir. Aşk bu yıl çok elegan, diplomat kültürlü çevrelerden kapınızı çalabilir. Yurtdışı ya da yabancılarla kontaklar aşkı size taşıyabilir.

19 Aralık-8 Ocak:
Ortak paylaşımlar, kredi başvuruları, vergiler, miras konularında zorlanmalar yaşanabilir. Ayrıca eşin gelirinde azalma ya da gecikmeler söz konusu olabilir. Kiralama, alım satım işleri bu dönemde yapılmamalıdır.

Haberin Devamı

4 Mart-16 Nisan:
Sosyal hayat, arkadaşlıklar için hareketli bir dönem olacaktır. Yeni gruplara girilebilir, yeni çevreler kazanılabilir. Ama bu ilişkilerin kalıcı ve uzun vadeli olması için fikir ayrılıklarına tolerans göstermek önemlidir.

9 Nisan-4 Mayıs:
Gizli kalmış konular açığa çıkabilir, sağlıkla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Ofis ortamındaki kişilere güven duymak önem kazanacak.

3 Aralık-24 Aralık:
Ortaklıklar ve özel ilişkiler için iletişimin zor olacağı bir dönem. Hukuki meseleler gündeme gelebilir. 

 

YENGEÇ

Yengeçlerin, iş hayatında büyük yenilikler, kalıcı kariyer fırsatları ve kazançlar söz konusu olacak. Kariyerlerinde ön plana çıkaracakları liderlik özellikleri 2018 yılının sonuna kadar şekillenebilir. Özellikle ocak ayının ikinci yarısıyla şubat ayı denizötesi konulardan bereket elde etmek, iyilik yapmak, iyilik bulmak, inançlar ve dünya görüşüyle ilgili yeni ufuklar açabilir.

Haberin Devamı

19 Aralık-8 Ocak:
İkili iletişimde gerek iş gerek özel hayatta zorlanabilecekleri bir dönem. Karşılarındaki insanın duyarsız, hatta fazla realist olduğunu düşünebilirler. Kurumsal  işlerde aksilikler yaşayabilirler. Kabuklarına çekilip kayanın arkasına saklanmak isteseler de günlük yaşam temposu buna izin vermeyecektir.

4 Mart-16 Nisan:
Kariyer ve sosyal statü alanında ani değişiklikleri gündeme getirebilir. Ev ile iş arasında yoğun bir tempodan dolayı sinirler gerilebilir. Sükûneti  korumak, ağustos ayında elde edecekleri kazançlar ve geri dönüşler için en doğru karar olacaktır. 

13 Ağustos-6 Eylül:
Kardeşler, yakın akrabalar, komşularla ilgili çözmeleri gereken bir süreç önlerine çıkabilir. Kısa yolculuklarda sıkıntıyla karşılaşabilirler. Araba alım satımı, ofis değişimi bu dönemde önerilmez. 

6 Aralık-24 Aralık:
Sağlık, rutin işler, ofis çalışanları, evcil hayvanlar sıkıntı yaratabilir. Her işe yetişip düzeni korumak bu dönemde kolay olmayabilir.

 

ASLAN

2017de ne olacak: Aşk İkizler’de şans Terazi’de

Zodyağın en iyimser burcu olan Aslanların aşk zamanı. 2017’de Aslanlar 30 Nisan’dan sonra yeni bir ufka yelken açıp 2018 yılının sonuna kadar köklü kararlar alabilirler. İkili ilişkilerinde değişimler, farklılıklar yaşayabilirler. Ya da partnerleriyle ilişkilerini yeniden gözden geçirip tazeleme ihtiyacı duyarlar. Yeni kariyer planları yapmanın tam zamanı.

Ocak ayından itibaren uluslararası ilişkiler, akademik bağlantılar, uzak ticaret konusunda hızlı bir ilerleme olacak. Ani değişimlere ayak uydurmak, plansız konuları yönetmek bu yılın temalarından
biridir.

Ekim ayına kadar sürecek olan kardeş, yakın çevre, eğitim, koçluk konularında şans elde etmek, bu alanlara yatırım yapmak doğru olacaktır. Ama 4 Mart-16 Nisan arasında seyahat , sözleşmeler, eğitsel beceriler her an değişime uğrayabilir. O yüzden nisan sonunu beklemek kalıcı kararlar için yanıltıcı olmaz. 

9 Nisan-4 Mayıs:
Sunum, kariyer planında yürütülen diyaloglar, toplantılar aksaklığa uğrayabilir. Ev ile iş arasında zamana yetişememek söz konusu olabilir. İş projelerinde gecikmeler yaşanabilir. 

13 Ağustos-6 Eylül:
Kazançlarla alakalı gecikmeler söz konusu olabilir. Giderler gelirden daha fazla olabilir. Kontrolü elde tutmak önem kazanacaktır. 

3 Aralık-24 Aralık:
Aşk, sanat, spor, çocuk, hobi ve eğlence alanlarında her şeyin iki kere kontrol edilmesi gereken bir dönemdir. Çocuklarla ilişkili aksaklıklar gündeme gelebilir.

2017de ne olacak: Aşk İkizler’de şans Terazi’de

BAŞAK

2015-2016 arası sürdükleri tarladan ürün alma vakti geldi! 2017 yılı Başakların çok çalışarak öğretmenlerinden yüksek not alabilecekleri bir süreç olarak değerlendirilmelidir. Hizmet teması için yaşayan bu burç bu yıl isterse hizmetinin karşılığını alabilir. Ama yıl boyunca evdeki düzeni sağlamak, ebeveynlerin bakımıyla uğraşmak ve yeni bir düzen kurmak sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Diğer yandan kazançlarında artış, yaptıkları işlerden daha yüksek kazanç elde etmek mümkün olabilir. Bu dönemde yeni ortaklıklar kurabilir ya da eski ortaklıklardan çıkabilirsiniz. Özellikle 4 Mart-16 Nisan arasında ortak paylaşımlarda bir ayrışma gündeme gelebilir. 15 Eylül-30 Ekim arası kazançları yükselip kendilerini daha huzurlu hissedebilirler.

19 Aralık-8 Ocak:
Çocuk, gönül işleri, sosyal çevre, hobi, sanat ve spor faaliyetlerinde eski konuları gündeme alabilirler. Bu dönemde verdikleri karar Ocak sonundan itibaren yürürlüğe girebilir. 

9 Nisan-5 Mayıs:
Uluslararası ilişkiler, yabancı kültürler, deniz aşırı ticari ilişkiler, mahkemelerle ilgili aksayan süreçler geciken kararlar gündeme gelebilir. 

13 Ağustos-6 Eylül:
İkili ilişkilerin askıya alınacağı bir dönem olacaktır. Boşaltım sıkıntıları, sinirsel durumlar yaşanabilir, endişe, kaygı ön plana çıkabilir. 

3 Aralık-24 Aralık:
Evdeki iletişim zorlayabilir. Buna bağlı iş hayatı olumsuz etkilenebilir. Taşınma, yer değişikliği önerilmez.

2017de ne olacak: Aşk İkizler’de şans Terazi’de

TERAZİ

12 yılda bir gelen şans kaçmaz. 2010-2012 arasında yaşanılan zorlukları unutacağınız bir yıl kapınızı çalacak. Evlenin, ortak olun, güzelleşin, yarattığınız tarz konuşulsun, ne de olsa 2017 Ekim’e kadar şans, bereket, bolluk, neşe gezegeni Jüpiter Terazilere misafir olacak.

2017 Terazilere büyük şans ve fırsatlar taşıyacaktır. Evlilikler, ortaklıklar gündeme gelebilir. Evliler yeni ev alıp, çocuk sahibi olabilirler. Ortaklar işlerini büyütebilir. Özellikle haziran-ağustos arası bu temalar için güzel zamanlar olacak. Ayrıca kardeşler ve yakın akrabalarla yeniden bir yapılanmaya gidilebilir. 

4 Mart – 16 Nisan:
Partnerinizin öfkesini yatıştırmak, ona sağduyuyla yaklaşmak en önemli prensip olacak.

19 Aralık-8 Ocak:
Evde yaşlıların bakımıyla uğraşmak, bu alanda düzeni sağlarken iletişim sorunları yaşamak gündeme gelebilir. Taşınma, kentsel dönüşüm gibi temalar için plan zamanıdır. 

9 Nisan-4 Mayıs:
Ortaklık gelirlerinde aksama yaşanabilir. Vergi, sigorta ödemeleri çıkabilir. Hesapsız harcamalar gündeme gelebilir. 

13 Ağutos-6 Eylül:
Beklenmeyen bir konu gündeme gelebilir. Söylenmemiş bilgiler açığa çıkabilir. 

3 Aralık-24 Aralık:
Ofis taşıma, mekân değişikliği olabilir. Yakın çevre ya da ulaşımla ilgili sorunlar doğabilir. Araba arızaları gündeme gelebilir.

2017de ne olacak: Aşk İkizler’de şans Terazi’de

 

AKREP: KRİZLERİ BAŞARIYLA YÖNETECEKLER

2012-2014 ‘den sorumluluklar yüklenerek çıkan Akrepler, ekim ayına kadar son viraja girecekler. Sonra bir yıl boyunca ektiklerini biçecekler. Kriz yönetimlerinin başarılı kahramanları ilan ediyoruz kendilerini. 2015 yılından beri kazançlarını yeni bir düzene oturtmak isteyen Akrepler için bu yıl planlamalar ve kazançları dengelemeyle geçecek. Arka plandan yürütülen ilişkiler onları özellikle 4 Mart-16 Nisan arasında yorabilir. İlişkilerde ani kopmalar beklenebilir. Sağlıkla ilgili tansiyon, migren ya da böbrek sorunuyla karşılaşabilirler.

Ekim ayından sonra bir yıl boyunca şans Akreplerden yana olacaktır.

19 Aralık-8 Ocak:
Kısa uzun yolculuklar, kardeşler, ulaşım araçları konusunda zorluk yaşayabilirler.

9 Nisan -4 Mayıs:
İkili ilişkilerdeki diyaloglar zor ilerleyecektir. Güven konusu sorgulanacak ve buna bağlı anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Sessiz kalmak ve derinlemesine düşünmek bu dönemde faydalıdır.

13 Ağutos-6 Eylül:
Arkadaşlıkların, sosyal çevrelerle ilgili iletişimin zor ilerleyeceği dönemdir. Eğlence, spor, sanat faaliyetlerinde aksaklıklar yaşanabilir.

3 Aralık-24 Aralık:
Kazançlarda aksamalar gündeme gelebilir. Özellikle yurtdışı bağlantılı konularda süreçler, sözleşmeler uzayabilir.

2017de ne olacak: Aşk İkizler’de şans Terazi’de

OĞLAK: 2017 SİZİN İÇİN TEST YILI OLACAK

Sorumluluklarınızla güçlü bir şekilde, tek başınıza başa çıkabileceğinizi anlayacak, gereksiz yüklerden kurtulacaksınız. Zaten 2009’dan beri gücünüzü kendinize kanıtlayıp, her yıl küllerinizden yeniden doğuyorsunuz.

2009 yılından beri kişiliklerinde büyük dönüşümler yaşayan Oğlakların bu yıl radikal bir karar alıp vedalaşacakları konular onları yeni bir ufka yelken açmaya yönlendirecek. Geçen 14 yılın muhasebesini yapmak, yalnızlığıyla güçlü olduklarını fark etmelerini sağlayacak. Nisandan sonra ortak gelirlerden artış elde edip bu çizgiyi ağustosa kadar yukarı taşıyabilirler. 2018 ocak ayıyla beraber kurdukları yeni yapıyı güçlendirme şansı elde edebilirler.

19 Aralık-8 Ocak:
İkili ilişkilerde gerginlik yaşayabilirler. Diş ve kemiklerde ağrı olabilir. Ciltte kuruluk meydana gelebilir.

9 Nisan-4 Mayıs:
Keyif, hobi, çocuk, spor, sosyal ilişkiler yorabilir. Şans oyunlarından gelir elde etmek zordur. Meditasyon, masaj bu dönem için şahane bir seçim olacaktır.

13 Ağustos-6 Eylül:
Uluslararası alan, yabancılar, hukuksal konular, devletle ilişkiler, evrak işleri sıkıntı yaratabilir. Uzun seyahatlerde rötarlar, aksilikler yaşanabilir.

3 Aralık-24 Aralık:
Bilinçaltı, rüyalar zorlayabilir. Bilinmeyenler açığa çıkabilir. Çalışanlarla ilişkiler yorucu olabilir.

2017de ne olacak: Aşk İkizler’de şans Terazi’de

BALIK: GERÇEKÇİ PLANLAR YAPMAYA HAZIRLANIN

2011’den beri hayat yönünüzü çizmekte zorlandığınızı biliyoruz. “Akışta kal” lafı adeta sizin için söylenmiş, ama hayat sizi 2017’de gerçekçi planlar yapmaya itecek. Yolculuğa hazırlanın.

Balıkların; spiritüel, sezgisel ve güçlü sanat yetenekleri hızlı bir yükselişte. Maneviyatın gücünü en güzel onlardan dinleyebiliriz. Ama materyal hayata tutunmak ve orada bir yer edinmek de kaçınılmaz bir gerçek. 26 Şubat bu olguyla ilgili size büyük bir farkındalık taşıyacak. İyilikle, kurban olmak arasındaki çizgiyi belirlerseniz ağustos ayında gündelik hayat ve kariyer çizginizde olumlu atılımlar yapabilirsiniz.

4 Mart-16 Nisan arasında gereksiz harcamalardan ve düşünmeden vereceğiniz borçlardan kaçının. Sonra bütçenizi toparlamak zor olabilir.

19 Aralık-8 Ocak:
Sosyal ilişkilere ara vererek, uğraştığınız hobiyle baş başa kalarak güzel eserler ortaya çıkarabilirsiniz. Çocuklarla ve partnerinizle iletişim zor olabilir.

9 Nisan-4 Mayıs:
Kardeşler, yakın çevreyle iletişim, eğitim, araba yolculuklarına dikkat edeceğiniz bir süreç. Aldığınız eğitimleri yarım bırakmaktan kaçının.

13 Ağustos-6 Eylül:
İkili ilişkilerde çıkmazlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin sizi fazla eleştirdiğini ya da size karşı ilgisiz davrandığını düşünebilirsiniz. Bu dönemin geçici olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Sağlık konularında bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

3 Aralık-24 Aralık:
Kariyer planlarınızda bir aksaklık yaşanabilir. Yetersiz evrak ya da mükemmeli arayan bir yönetici canınızı sıkabilir. Uluslararası konularda gecikmeler yaşayabilirsiniz.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!