2016’nın 4 trendi

Güncelleme Tarihi:

2016’nın 4 trendi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 11:47

Yeni yıla sayılı günler kala 2016'daki ekran trendleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Dizilerde bir türlü kavuşamayan çiftlere ve mafya ailelere doyacağız gibi görünüyor. Gündüz kuşağında ise evlilik programları aldı başını gidiyor.

Haberin Devamı

1- KAVUŞAMAYANLARDA BU HAFTA

 


“Gecenin Kraliçesi” Ocak 2016’da Star ekranlarında yayınlanacak.

 

Haberin Devamı

Yazın hafif bir meltem gibi esen imkânsız aşk teması kışa doğru fırtınaya dönüşeceğe benziyor. ‘Kiralık Aşk’, ‘Kara Sevda’, ‘Hatırla Gönül’deki gibi acılı çiftlerin hikâyesini izleyici tuttu. ‘Gecenin Kraliçesi’ (Star TV) ve ‘Acı Aşk’ (Show TV) ile kavuşamayanlar kotamız iyice dolacak gibi görünüyor.

 

2- FAZLA MAFYA GÖZ ÇIKARMAZ 

 

2016’nın 4 trendi

 

Haberin Devamı

‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın (Atv) başarısı önümüzdeki yıl senaryolarının racon keseceğinin işaretini veriyor. Zaten bir süredir ‘Reaksiyon’ gibi denemeler dışında ‘Kurtlar Vadisi’ne emanet edilen sert abiler bayrağını taşımanın meraklısı çok.

 

3- NİKAHTA KERAMET VAR

2016’nın 4 trendi

 

Bilgi yarışmaları, gözetlemecilik işleri tutmadı. Bu yılı evlilik kurumuna taktık. Seda Sayan’ın şovu, Kanal D’nin ‘Kısmetse Olur’u ve en son Show TV’nin ‘Gelin Evi’. Düğün, dernek, dolma, börek gündüz kuşağını ele geçiriyor.

 

4- GÜZEL KIZLARI TAHTINDAN İNDİREN ERKEKLER

 

2016’nın 4 trendi

‘Kiralık Aşk’taki Barış Arduç genç kızların yeni sevgilisi.

 

Haberin Devamı

Dizileri güzel kadın oyuncuların götürmesine alışkınız. Ama son zamanlarda genç, yakışıklı erkeklerin de kızlar arasında müthiş bir piyasası var.Kiraz Mevsimi’, ‘Kiralık Aşk’, ‘Çilek Kokusu’, ‘Güneşin Kızları erkek karakteriyle sosyal medyayı kalbinden yakalıyor. 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!