2016 Yılının 15 Moda Yasası İle En Trendy Siz Olun

Güncelleme Tarihi:

2016 Yılının 15 Moda Yasası İle En Trendy Siz Olun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 13:40

2016 kış sokak modasını öğrenmeye hazır mısınız? Modayı dikkatle takip eden kadın ve erkekler yazımıza mutlaka göz atmalılar. 2016 moda renkleri, moda desenleri, aksesuarları ve en vogue kumaş seçimlerini sizler için derledik. Yeni yıla sayılı günler kala bu yılın moda akımları hakkında ipuçlarını yazımızda bulacaksınız.

2016 Yılının 15 Moda Yasası İle En Trendy Siz Olun

Kadifenin Yumuşaklığını ve Asaletini Hissedin

Haberin Devamı

Kadife kumaşının teninizde süzülüşü ne hoş değil mi? Zarif, elegan ve feminen görünmek isteyen kadınlar için bu yıl kadife elbiseler yeniden gündeme geliyor. Gece kıyafetlerinde tüm gözleri üzerinize çevirecek olan kadife elbiseler ile büyük mücevherleri tercih edebilir böylece gecenin yıldızı olabilirsiniz.

70 Yıllara Dönmeye Ne Dersiniz?

2016 kış modasını şekillendirecek olan 70’ler esintili kıyafetler ve aksesuarlar, sizlere,  zamanda gezinmenin keyfini yaşatacak. Özgür ruhlu bu moda esintilerinde uçuşan kıyafetler, büyük ve renkli çiçekli desenler, bol kesim pantolonlar ve gömlekler göze çarpıyor.

İçinizdeki Marjinali Ortaya Çıkarın ve Maskülen Stile Ayak Uydurun

Maskülen stil, çoğu kadının cesaret edemediği bir tarzdır. Dar kesim gömlekler, kravatlar, slim fit pantolonlar, blazer ceketler ve oxford ayakkabılar bu erkeksi moda akımının vazgeçilmez parçalarıdır. Ayrıca sezonun son trendlerinden biri olan ve ilüzyon yaratan siyah beyaz desenleri kullanarak eklektik bir stil de yaratabilirsiniz. Çekiciliğinizi modern bir biçimde bu tarz ile ifade edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Seksiliği ve Cazibeyi Garantileyen Danteller

Dantelin elbise ve bluzlarda kullanımı çok uzun yıllara dayanır. Fakat bazı şeylerin modası hiç geçmez. Zarif ve incelikli dantellerin de öyle! Elbiselerin en şık detayı olarak kullanılan danteller bu sezonda bir parça değişikliğe uğruyor ve transparan ya da yarı transparan elbiseler ile bütünleşiyor.

Siyah Beyaz Kazaklarınız Tim Burton Dünyasını Anımsatıyor

Breton desen denilen enine siyah beyaz çizgilere sahip kazak ve bluzlar kış modasına yön veriyor. Masum ve naif kişiliğinizi ortaya çıkarmanın zamanı gelmedi mi?

Kürk Mantolu Madonna’lar İçin Nefes Kesen Kürk Etoller

Soğuk kış aylarında sırtınıza alacağınız bir kürk etol tüm havanızı değiştirecek. Romantik bir stil yaratmak için kürk etolleri sade bir kıyafet ile kombinleyebilirsiniz. Elbette kürkleriniz yapay olmalı! Çevre ve hayvanlar ile dost olmanın modası hiç geçmez çünkü!

Dişiliğinizi Öne Çıkaran Leopar Desenler

Leopar desenlerin her yıl sıkça kullanıldığını görüyoruz. Fakat 2016 modasında leopar desenler form değiştirecek! Kahverengi ve sarı leopar desenlerin yerini mavi, pembe ve kırmızı leopar desenler alacak.

Aplike Kıyafet Detayları İle Kendinize Has Bir Üslup Oluşturun

Ceplerde, manşet ve yakalarda dikkat çekici bir ayrıntı olarak kullanılan elbiseden farklı renklerdeki aplikeler tarzınıza hareket kazandıracak.

Haberin Devamı

2016 Yılının 15 Moda Yasası İle En Trendy Siz Olun

Şal Yakanın Havasını Kendinize Uygulayın

Bu kış sezonunda şal yaka manto ve montlar oldukça trend! Şal yakanın verdiği büyüleyici hava kış aylarında da şık kalmanın sihirli bir formülü adeta!

Dikkat Çekmeyi Seven Asi Ruhlu Kadınlara Punk Stili Yakışır

Punk stili, 2016 modasının en favori parçalarından olacak. Deri pantolonlar, deri ceketler, zımba detaylı kıyafetler ile punk tarzını keşfedebilirsiniz.

Desenlerin Kraliyet Ailesinden Geleni Brokar Kumaş İle Tanışın

Brokar kumaşlar, kraliyet saraylarından fırlayan bir masal kahramanı edası ile salınmanızı sağlayacak. Sıradan olmayı sevmiyorsanız kendiliğinden iddialı olan brokar desenli bluz ve elbiseleri deneyebilirsiniz. 2016 saç modasını yakından takip ederek bu kumaşa uygun modelleri kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Rahatlığı ve Şıklığı Bir Arada Yakalamak İsteyenlere Özel Culotte’ler

Son birkaç yıldır hayatımıza giren pantolon etekleri yani Culotte’leri biz çok sevdik. Bu sezonda culotte pantolonları sıkça kullanacağız. Blazer ceket ve gömlekler ile kombinliyebileceğiniz bu parçalar size bir parça ışıltı katacak.

Rengarenk İç Dünyanızı Dışarı Yansıtmanın Yolları Desenli Külotlu Çoraplar

Koton külotlu çoraplar ve leggings stili taytlar çılgın desenleri ile farklı olmayı seven kadınların bir numaralı tercihi olacak. Bu külotlu çorapları kontras renkli elbiseler ile giyebilirsiniz.

Fırfırları Kullanmanın Tam Vakti

Cici ve sevimli kızların çok sevdiği fırfır elbise, etek ve bluzlar 2016 modasında yerini aldı bile! Fakat fırfırları çok abartılı ve yoğun bir biçimde kullanmaya dikkat etmelisiniz.

Uçuşan Tüyler İle Daha Sıcak ve Daha Stylish Olun

Kıyafet kombininizi hareketlendirecek en önemli detaylardan biri olan tüyler 2016 kış modasına damgasını vuracak. Tüylü gece elbiseleri ile en özel gecelerde boy gösterirken herkesin hayranlığını kazanacaksınız.

BAKMADAN GEÇME!