2016'da İkizler burcunu neler bekliyor? | 2016 İkizler burcu yorumları

Güncelleme Tarihi:

2016da İkizler burcunu neler bekliyor | 2016 İkizler burcu yorumları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2015 15:18

İkizler burcunda doğanları 2016 yılı boyunca neler bekliyor? Aşk, iş ve sosyal hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak? Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? Niobe Aslı Temel'in kaleminden İkizler burcu hakkında merak ettiğiniz her şey bu yazıda..

Haberin Devamı

2016'DA İKİZLER BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2016 yılında, hayatınızı veya sevdiğiniz kişilerin hayatını renklendirmek istiyorsanız çaba göstermeniz gerektiğini anlayacağınız bir yıl olabilir sevgili İkizler.2016’da kendi işinize başlayabilir, eğer kendi işinizi yapıyorsanız çok çabaharcamanız koşuluyla işinizi yeni noktalara taşıyabilirsiniz.

Yeni iş fırsatları, kariyer olanakları ya da değerli şeyler alma, mal sahibi olma şansınız söz konusu olabilir. Ancak hiçbir şey altın tabakta gelmeyecektir. Çok çalışmanız, olumsuzluklara rağmen çaba göstermekten vazgeçmemeniz gerekecektir. Öğrenci İkizler burçları çok çalışmaları şartıyla, sınavlarda veya rekabet içeren
eğitimle ilgili yarışmalarda olumlu sonuçlar elde edebilirler.

İLİŞKİLER TESTE TABİ!

Sevgili İkizler, bu yıl ikili ilişkileriniz, işbirlikleriniz veya ortaklıklarınız teste tabi tutuluyor. Yola doğru kişilerle devam edip etmediğinizi sorgulayabilirsiniz. İlişki içerisinde olduğunuz kişilerin sorunlarıyla ilgilenebilir veya ilişkilerde “dost musun düşman mısın?” sorularının oluşmaması için, en güzel cümleleri kullanıp en sempatik halinizi takınmanız gerektiğini anlamanızı sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Sizi eleştiren kişilerle karşılaşırsanız, karşı tarafı dinlemenizde ve anlamaya çalışmanızda fayda var. Tartışmalar esnasında, uzun vadeli düşünmeli, politik olabiliyorsanız politik olmalısınız. Ancak harcanan enerjiye değmeyeceğini düşündüğünüz yerlerde noktayı koyabilirsiniz. 

2016 ilişkiler hakkında çok şeyler öğreneceğiniz bir yıl olabilir. Haksız suçlamalar nedeniyle akrabalarınızla, bulunduğunuz çevreyle ya da komşularla ilişkilerinizde zor durumda kalabilirsiniz. Bu tür bir durumda kalmamak için gözünüzün kulağınızın açık olmasında fayda var.Yıl genelinde sizden yaşça büyük kişilerin sağlık sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir veya sırt ağrılarınızda artış söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

AŞKTA ŞANSINIZ DÖNÜYOR!

Neyse ki eylül ayının ikinci haftasından itibaren 13 ay boyunca, aşk hayatınız, sevgi temalı ilişkileriniz, çocuklarınızla ilgili konular ve yaratıcılık gerektiren işler açısından oldukça şanslı ve fırsatlara açık günlerde olacaksınız. Mevcut ilişkilerinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilir, yeni aşklara yelken açabilir, çocuklarınızın hayatındaki olumlu gelişmelere sevinebilir veya yaratıcılık gerektiren işlerde açık zihin ve akla dolan ilham sayesinde güzel işler ortaya koyabilirsiniz. Mart ayında zorlandığınız veya sonlandırdığınız ilişkiler söz konusu olursa, bu ilişkileri onarma şansı bulabilir veya bu ilişkilerin yerine koyabileceğiniz olumlu ve şanslı denebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

EVİM GİBİSİ YOK!

Şans gezegeni Jüpiter’in konumu eylül ortalarına kadar size evinizi, ailenizi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren alanlarda destek verebilir. Ev alım satımı, kiralama, kiracı veya ev arkadaşı bulma gibi konularda farklı seçeneklere kavuşabilirsiniz. Ev almayı düşünürseniz, krediler, borçlar alacaklar veya vergiler konusunda aracı kurumlarla iyi ilişkiler kurmanız gerektiğini unutmamalısınız.

Düşük fiyata iyi bir ev ya da iyi bir kiracı bulma olasılığınız mevcut. Dekoratif değişiklikler veya tadilat tamirat işleri memnuniyet veren sonuçlar ortaya çıkabilir. Mart ve mayıs aylarında eviniz, aileniz ve eşinizi ilgilendiren konular birbiriyle çakışabilir. Eleştiri ve şikayetlere maruz kalabilirsiniz veya birbiriyle geçinemeyen eşiniz ve aile üyeleriniz arasında denge kurabilmek için çaba sarf etmeniz gerekebilir.

Haberin Devamı


Neyse ki duygularıyla değil, mantığıyla hareket eden bir burçsunuz ve objektif yaklaşımlarınız her alanda yolunuzu açacaktır. Eylül ayının ikinci haftasına kadar, ailenizi ve evinizi ilgilendiren alanlarda farklı olanaklara kavuşabilirsiniz. Bazı tarihlerde önemli zorluklar yaşansa da, mutluluğu evinizde yakalayabilirsiniz. Sadece inatçı veya baskın karakterli kişilerle ilişkilere dikkat etmek gerekiyor.

2016da İkizler burcunu neler bekliyor | 2016 İkizler burcu yorumları


İŞ VE SAĞLIK

Ocak, şubat ve haziran, temmuz ayları, sağlık başlıklı konularda hareketliliğe neden olabilir. Yeni sağlıklı bir yaşamın adımlarını atabilmek amacıyla, diyete ya da spora başlayabilir, sağlık kontrollerinizi ihmal etmemeniz gerektiğini fark edebilir veya yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz (ağırlıklı olarak 29 Mayıs–7 Haziran doğumlular).

 Eğer mevcut işinizden sıkıldıysanız veya iş arayışlarınız varsa, bazı seçenekler yüzünü gösterebilir. Yeni bir iş ortamı, yeni iş arkadaşları, yeni müşteriler ya da iş koşulları kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Maddi başlıklı konularda değişim dönüşüm bu yıl da devam ediyor. Arkadaşlarınız her zaman yanınızda ve sizi desteklemeyi sürdürüyorlar.

İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha hızlı ilerleyebilmek için yeni şeyler  öğrenmek veya bazı yeteneklerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Özellikle politik, sanatsal, medyatik, suyla bağlantılı ya da yazmaya veya konuşmaya bağlı işlerde çalışan İkizler burçları kariyerlerinde ilerleme sağlayabilirler.

Mart ayında, kariyerinizi veya otorite konumundaki kişileri (eş, baba, yönetici, patron,öğretmen gibi) ilgilendiren başlıklarda risk almamalı ve ani tepkiler vermekten sakınmalısınız.

Sizi adeta bir sığınmacı veya rehine gibi gördüğünü düşündüğünüz kişilerle aranızda gerilim oluşabilir.
Evinizi veya ailenizi ilgilendiren başlıklarda önemli gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir. Eviniz ve kariyeriniz arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Olayları akışına bırakmak en iyisi.

Haberin Devamı

2016da İkizler burcunu neler bekliyor | 2016 İkizler burcu yorumları



 Neyse ki, aşk hayatınızı veya evliliğinizi destekleyen ya da yenileyen enerjiler size de güç verebilir bu olaylar esnasında. Sevildiğinizi görmek hoşunuza gidecektir ya dakadersel bir romantik ilişki gündeme gelebilir (Martta veya eylülde).

Eylül ayında tekrar evinizi, yaşadığınız yeri, kariyerinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Anneniz veya bir aile büyüğünüz bazı tavırlarınızıeleştirebilir veya öfkeli tepkileriniz ilişkilere zarar verebilir.Bazı kişilerle aranıza mesafe girebilecek ya da bazı kişilerin hayatınızdan çıkabileceği bir ay eylül ayı.

Evinizle ilgili değişiklikler yapmak istiyorsanız, koşullar sizi hızla bu yöne itebilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda ise, ani gelişmelere bağlı ani tepkiler vermekten veya ani kararlar almaktan özellikle kaçınmanız gerekiyor. Son 12 yılda yaptıklarınızın sorgulanabileceği, bu sürece bağlı ödüllerin ya da şikayet ve eleştirilerin gündeme gelebileceği bir ayda olacaksınız. Bazı konular da sonuçlanacaktır.

 2016’nın son çeyreğinde, aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde aradığınızı bulmanız ve uzun zamandır beklediğiniz ivmeyi yakalamanız daha kolay olabilir. Romantik akşamlar, keyifli planlar, sevgi dolu partnerler yılı güzel kapatmanızı sağlayabilirler.

Haberin Devamı

İKİZLER BURCU ÖZELLİKLERİ

Element: Hava

Niteliği: Değişken

Yönetici gezegeni: Merkür

Değerli taşı: Turmalin

Zıt burcu: Yay

Felsefesi: Değişirim, gelişirim, düşünürüm

Uyumlu burçları: Terazi, Kova

Finansal olarak uyumlu burcu: Yengeç

Evlilik veya ortaklık burcu: Yay

Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Terazi

İKİZLER BURCU ÜNLÜLERİ:

Bob Dylan, Miles Davis, John Wayne, Kylie Minogue, John F. Kennedy, Colin Farrell, Clint Eastwood, Heidi Klum, Morgan Freeman, Marilyn Monroe, Tony Curtis, Angelina Jolie, Thomas Mann, Dean Martin, Anna Kournikova, Paul Gauguin, Natalie Portman, Johnny Depp, Adriana Lima, Che Guevara, Helen Hunt, Paul McCartney, Haluk Bilginer, Halit Ergenç, Gülşen, Kenan Doğulu, Alişan, Nilüfer, Zülfü Livaneli, Acun Ilıcalı, Kenan İmirzalıoğlu

Haberin Devamı

2016da İkizler burcunu neler bekliyor | 2016 İkizler burcu yorumları



ÖNEMLİ TARİHLER

Mart ayı (+/- 1 ay) civarında iş hayatınızı, kariyerinizi veya ait olduğunuz gruplardaki duruşunuzu etkileyen başlıklarda hızlı ve stresli gelişmeler söz konusu olabilir. Bazı kararlar almanız ve hayatınızı yenilemek istemeniz durumunda, adımlarınızı zamana yaymanın faydasını görebilirsiniz. Kötü alışkanlıklar veya uygun olmayan davranışlar edinme zamanı olabilir sizin için. Bir süredir devam eden ilişkileriniz karşı tarafın açıklamaları veya söyledikleri nedeniyle başka bir boyut kazanabilir. Bu kişiyi farklı açıdan görmeye başlayabilirsiniz.

Ağustos ayı civarında dış ticaret, eğitim, yabancılarla ilişkiler, ulaştırma, seyahatler, bilişim, hukuk yurtdışı bağlantılı işler konularında hızlı gelişmeler veya sıkıntılıdurumlar yaşanabilir.

Eylül ayı (+/- 1 ay) civarında, evinizi, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yoğun gelişmeler yaşanabilir. Aile üyeleriyle ilgili problemler, yaşadığınız yerde değişiklikler, taşınma, tadilat, dekoratif alışverişler gibi konular ön plana çıkabilir.

Maddi başlıklı konularda evraklara sahip çıkmanız veya sözleşmeleri ya da önemli evrakları dikkatle okumanızda fayda var. Ya da parasal konularda güç mücadeleleriyle veya maddi açıdan memnuniyetsiz kişilerle uğraşmanız gerekebilir.
Mart ayında işinizle ilgili yaptığınız değişikliklerin neticelerini görebilirsiniz eylül ayı civarında. Yaptıklarınızı takdir eden veya toplum içerisinde size hayranlığını dile getiren kişiler hoşunuza gidebilir.

Ancak işiniz ve eviniz arasında denge kurmanız zor olabilir. Sevgili İkizler, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu, keyifli, sağlıklı bir yıldiliyorum. Sevgi ile kalın...

2016da İkizler burcunu neler bekliyor | 2016 İkizler burcu yorumları

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Her ne kadar kendi fikirlerinizin doğruluğu konusunda ısrarcı olsanız da, insanların içindeyken daha esnek ve objektif görünmenizde fayda var. Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha işbirlikçi davranabilirler.

BOĞA BURCU

Şu an her şey dengeli olsa bile, bazı konularda gereğinden fazla ödün vermeniz ileride başınıza iş açacaktır. “Aaa! 10 kilo mu, ben taşırım. 5 kat mı, hiçbir şey değil” demeden önce kargonun her gün geldiğini unutmamanızda fayda var.

İKİZLER BURCU

Ne demek istediğinizi açıkça dile getireceğiniz ve karşı tarafın sizi net şekilde anlayabileceği günlerdesiniz. Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin. Bu sefer durum farklı olabilir.

YENGEÇ BURCU

Sizin durumunuza hiç de iyi gelmeyecek veya bir şekilde içinde bulunduğunuz durumu yansıtmayan öneriler konusunda dayatan kişilere sabretmekte zorlanabilirsiniz. Ne olursa olsun tartışmaya girmekten kaçının.

ASLAN BURCU

Yeni seçeneklere sahipsiniz. Ancak bunun için belli bir konuya odaklanmanız, gereken değişiklikleri ve uyarlamaları yapmanız gerekiyor. Konu her ne ise, sona erdiğinde şu an olduğunuzdan daha iyi bir konumda olabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Daha önce yaptığınız açıklamaları yalanlamanız veya verdiğiniz sözlerden dönmeniz ya da bunlara benzer bir durum söz konusu olabilir. Ama bazı konularda ilerleme sağlamak istiyorsanız esneklik şart.

TERAZİ BURCU

Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var. Zira haklı olduğunuzu gösteren deliller olsa bile, karşı taraf sizinle aynı fikirde olmayacak ve uzlaşmaya yanaşmayacaktır. En kötüsü olayları iyice zorlaştırması olabilir ki, politik olmanız bunun için önemli.

AKREP BURCU

Bugünlerde bazı kişilere sorunların asıl nedenlerini gösterebilir, bazı konularda nasıl ilerleyebileceklerine dikkat çekebilir veya sizin hayatınızı kolaylaştırabilmek için yapabilecekleri şeyler konusunda tavsiyelerde bulunabilirsiniz.

YAY BURCU

Bazı plan, program veya işlerinizde aksayan taraflar olduğunu göstermeye çalışan kişilere karşı savunmaya geçmek yerine, neler olup bittiğine bir göz atmanızda fayda var.

OĞLAK BURCU

Bazı fikirlerinizin kabul görmesi ya da ihtiyaçlarınızın karşılanması için baskı uygulamak isteyebilirsiniz, ama bu durum sizi oldukça antipatik birisi gibi gösterebilir, unutmamalısınız.

KOVA BURCU

Bazı konularda sabrınız tükenmiş veya zorlanıyor olabilir ama bunu açıkça dile getirmeniz size fazla bir şey kazandırmayacaktır. Dolayısıyla açık konuşup kötü görünmek yerine daha mantıklı ve farklı yöntemler bulmanızda fayda var.

Balık BURCU

Yerine getirmeniz gereken fazla sayıda söz, görev ve sorumluluğunuz var. Odaklanmanız şart gibi duruyor. Ancak en büyük sorun aynı anda pek çok yerde olmanız gerekmesi gibi duruyor. İyi şanslar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!