2015 Yılının 'EN'leri

Güncelleme Tarihi:

2015 Yılının ENleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 12:56

2015 yılının sonuna doğru sıra geldi yılın ‘EN’lerini belirlemeye! 2016 yılına doğru geri sayarken yılın enlerini sizler için belirledik. Bu yıl en çok konuşulan ve en iyi yerli filmleri, en iyi şarkıları, en iyi televizyon programları, en iyi dizileri, en iyi kadın ile erkek oyuncuları ve yılın en komik adamlarını sizler için yılın enleri anketlerinden faydalanarak seçtik. Bakalım kendi en iyilerinizi listemizde bulabilecek misiniz?

2015 Yılının ENleri

Bu Yılın En İyi Yerli Filmleri

Haberin Devamı

Yılın başlarında vizyona giren ve çok ses getiren yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı ‘Mucize’ filmi herkesi hem çok ağlattı hem de çok güldürdü. Mert Turak filmdeki ‘Aziz’ karakteri ile herkesi oldukça fazla etkiledi. Yılın başka bir en iyi filmi ise yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı ‘Kocan Kadar Konuş’ filmidir. Günümüz modern kadın erkek ilişkilerini esprili bir dille anlatan film birçok insan tarafından beğenildi. Yönetmenliğini Cem Yılmaz’ın yaptığı ‘Ali Baba ve Yedi Cüceler’ filmi de Cem Yılmaz’ın yaptığı her film gibi çok konuşuldu. Bazıları tarafından film, çok komik bulunmasa da Yılmaz’ın hayran kitlesi tarafından takdir edildi. Yılın sonlarına doğru vizyona giren ‘Düğün Dernek 2’ ise bir devam filmi niteliğinde. Yılın enleri komik, esprili bir dille bir düğün hikayesinin anlatıldığı ‘Düğün Dernek 2’ filmidir. Filmin yönetmen koltuğunda ise Selçuk Aydemir var.

Haberin Devamı

2015 Yılının ENleri

Bu Yılın En İyi Yerli Şarkıları

Bu yılın en iyi şarkılarından biri Youtube’da 14 milyon kez görüntülenen Ebru Gündeş’in ‘Araftayım’ şarkısı oldu. Başka bir en iyi şarkı ise Demet Akalın’a ait. Akalın’ın ‘Ders Olsun’ şarkısı bu yılın en çok dinlenen şarkılardan biri… Mustafa Ceceli’nin ‘Gül Rengi’ adlı romantik şarkısı ise Youtube’da 23 milyon görüntülenme aldı. Enbe Orkestrası&İlyas Yalçıntaş imzalı ‘İncir’ şarkısı da bu yılın hit olan duygusal parçalarından biriydi. Orijinal ve hassas şarkıların yazarı Mabel Matiz’e ait ‘Gel’ şarkısı Youtube’da 51 milyon görüntülenme ile bu yılın en iyileri arasına adını yazdırdı. Yılın en hit şarkısı ise hareketli ritmleriyle gönülleri fetheden Gülşen’in seslendirdiği ‘Bangır Bangır’ şarkısı oldu. Şarkı, Youtube’da tam olarak 89 milyon defa görüntülendi.

2015 Yılının ENleri

Bu Yılın En İyi Yerli TV Programları

Yılın en iyi programları arasında Beyaz Show yine yerini koruyor. Yılın en iyi televizyon programları arasında Seda Sayan’ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’de bulunuyor. ‘Nursel’in Mutfağı’ adlı yemek programı ve ‘İşte Benim Stilim’ adlı moda programları da yılın en iyileri arasında olmaya hak kazanıyor. Yılın en iyi televizyon programı ise Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ‘Survivor All Star’ oluyor.

Haberin Devamı

2015 Yılının ENleri

Bu Yılın En İyi Yerli Dizileri

Bu yılın en iyi dizileri arasında Bergüzar Korel ve Kenan İmirzalıoğlu’nun başrollerini paylaştığı ‘Karadayı’ dizisi, Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı ‘Paramparça’ dizisi, Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün’ün başrollerini paylaştığı ‘Kara Para Aşk’ dizileri bulunuyor. ‘Poyraz Karayel’de bu yılın en çok konuşulan ve seyredilen dizilerinden biri. Sımsıcak bir aile komedisi olan ‘Kocamın Ailesi’ dizisi de yılın en çok izlenen dizilerinden birisi. Yılın en iyi dizisi ise Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerini paylaştığı ‘Med Cezir’ dizisi.

2015 Yılının ENleri

Haberin Devamı

Bu Yılın En İyi Yerli Kadın ve Erkek Oyuncuları

Bu yılın en iyi kadın oyuncuları Serenay Sarıkaya, Nurgül Yeşilçay, Hülya Avşar ve Birce Akalay oluyor. Yılın en iyi erkek oyuncularında ise yine Kenan İmirzalıoğlu, Çağatay Ulusoy, Barış Anduç ve İlker Kaleli isimlerini görüyoruz.

2015 Yılının ENleri

Bu Yılın En İyi Yerli Komik Adamları

Bu yılın en komik adamları listesinde her zamanki gibi Cem Yılmaz’ı görüyoruz. Bunun dışında Ata Demirer, Ahmet Kural ve Eser Yenenler’de yılın en komikleri listemizde yer alıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!